Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

SGP/CU tegen verhoging leges begraafkosten

Nieuwkoop – In de raadsvergadering van 14 december heeft de voltallige raad de belastingverordeningen en tarieven voor 2018 goedgekeurd. SGP/CU maakte middels een stemverklaring een bezwaar. B&W stelt voor een aantal belastingverordeningen en tarieven aan te passen. Het gaat o.a. … Lees verder »

Mark Wens ondernemer in turncentrum

Nieuwkoop – Mark Wens, afkomstig uit Noorden, is hard bezig om een turncentrum in Utrecht van de grond te krijgen. Medio 2019 moet het turncentrum van Mark Wens gerealiseerd zijn. Mark Wens (26) is bekend als voetballer bij Sportief en … Lees verder »

Groen licht Teylerspark

Nieuwkoop – In de raadsvergadering van 14 december heeft de gemeenteraad een aantal lichten op “groen” gezet inzake Teylerspark Nieuwveen. Het bestemmingsplan Teylerspark is vastgesteld, de bijbehorende grondexploitatie (grex) GZ102 – Teylerspark is geopend en ook het voorbereidingskrediet voor Teylerspark … Lees verder »

Kerstdienst ‘Licht dat leven geeft’

Nieuwkoop – Op kerstavond ben je meer dan welkom bij Evangelische Gemeente De Brug. Op 24 december is er om 19.00 uur een speciale kerstavonddienst, met kerstliederen, warme chocolademelk en kerstbrood. Luister en zing mee over het ‘Licht dat leven geeft’. … Lees verder »

Fietspad vrij, los of aanliggend

Nieuwkoop – Het verkeer op de Zevenhovenseweg rijdt te hard. Een losliggend fietspad realiseren lijkt onmogelijk. De weg veiliger maken is een schrale optie. Voor een vrij liggend fietspad hebben zowel de provincie als de raad 1,5 miljoen euro gereserveerd. … Lees verder »

Sjoelstanden (7) Langeraar

Langeraar – In Parola komen elke woensdagavond de sjoelers bijeen om met en tegen elkaar te sjoelen. De stand na de 7e competitie avond is als volgt: groep A 1  Theo van Leijden 124.05 2  Peter v/d Zalm 122.75 3  … Lees verder »

Extreem glad

Nieuwkoop – Nieuwkoop haalde zelfs het ANP nieuws en Hart van Nederland op zaterdagochtend. Extreme gladheid was de oorzaak. (foto P Vos RTVLokaal) Zaterdagochtend was het in korte tijd extreem glad geworden op een aantal wegen. Vooral in de bocht … Lees verder »

Zes ton van Sint Gemeenteraad

Nieuwkoop – De gemeenteraad geeft Hockeyclub Nieuwkoop (HCN) 600.000 euro incidentele subsidie voor de aanleg van een nieuw hoofdveld. Op 30 november “bestreden” de raadsleden elkaar al en ging de discussie op de manier waarop de subsidie-toezegging tot stand kwam. … Lees verder »

Even afscheid van Kale Kenners

Ter Aar – Vrijdag 15 december kwamen De Kale Kenners voor het laatst dit seizoen bijeen. Natuurlijk kwam het voetbal aan bod in het eerste uur, ditmaal in de persoon van John de Vries. Deze trainer is al vele jaren … Lees verder »

Tom in de buurt houdt kerstvakantie

De wijkcoaches en vrijwilligers van Tom in de buurt genieten van vrijdag 22 december tot maandag 8 januari van hun kerstvakantie. In die periode zijn er geen activiteiten, zoals inloop, ‘Tom uit de brand’ en ‘samen sterk’. Vanaf 8 januari … Lees verder »