Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Moreel appèl op Rabobank

Nieuwveen – Het voornemen van de Rabobank om de pinautomaat uit Nieuwveen weg te halen, valt slecht bij een groot deel van de inwoners. Tijdens een informatieve bijeenkomst in het gemeentehuis probeerden medewerkers van de bank uitleg te geven over … Lees verder »

Activiteiten in De Bun

Noorden – In en rondom De Bun zijn binnenkort weer twee leuke activiteiten voor de jeugd. Op woensdag 25 oktober kan de jeugd leuke creaties maken door pompoenen uit te hollen. Dat gebeurt in De Bun aan de Anemonenstraat vanaf … Lees verder »

Groene Hart Leesclub 2 uit Ter Aar

Een Leesclub is een groep enthousiaste lezers die er van houden om eens wat anders dan anders te lezen. In een groep besluit je welk boek je leest. Tussen elk Leesclubboek zit steeds 6 weken. Na die 6 weken bespreek … Lees verder »

AED vrijwilligers welkom

Nieuwkoop – EHBO Nieuwveen houdt op 26 oktober en 16 november een AED/Reanimatie training. Dat doet de EHBO vereniging in samenwerking met HartVeiligWonen (projectgroep binnen de Gemeente Nieuwkoop die vrijwilligers zoekt voor het bedienen van de AED). De oefenlocatie is … Lees verder »

Bomen aan de wandel

Ter Aar – De werkzaamheden voor het project Vernieuwd Verbonden in Ter Aar zijn gestart. De Nationale Bomenbank verplaatste vrijdag 20 oktober twee bomen met een grote vrachtwagen en een telekraan. Voor Vernieuwd Verbonden worden tennisbanen verplaatst, bomen gekapt en … Lees verder »

Tweede ronde pubquiz

Nieuwkoop – Na de eerste rond pubquiz in het Sportcentrum, volgt zaterdag 21 oktober de tweede ronde in Grand Café de Steupel. Dit jaar worden voor de derde keer de Nieuwkoopse kampioenschappen Pubquiz gehouden. De eerste ronde was 23 september … Lees verder »

Gewoon lekker herfst

Regio – Het weekend verloopt wisselvallig met een stevige zuidwestenwind. Morgen wordt het 14 tot 17 graden, zondag is het met 11-13 graden frisser. Vanochtend trekt een gebied met buien over het land en daarna is het een tijd droog. … Lees verder »

Muzikale middag met Eensgezind

Nieuwkoop – Muziekvereniging Eensgezind houdt zondag 29 oktober een muzikale middag in het restaurant van Theater Kaleidoskoop. Vanaf 15.00 uur laten leden en leerlingen van zich horen met speciaal ingestudeerde muziekstukken. Ook zijn er voor deze middag enkele bijzondere ensembles … Lees verder »

Nieuwe drinkwaterleiding

Nieuwkoop – Aannemingsbedrijf BAM Infra BV voert in opdracht van drinkwaterbedrijf Oasen werkzaamheden uit in Zegveld, Woerdense Verlaat en Noorden. Oasen legt een nieuwe drinkwaterleiding aan langs de Milandweg en de Provincialeweg N463/Uitweg. De werkzaamheden duren tot maart 2018. Het … Lees verder »

Co en Ronald winnen koppeljassen FNV

Zevenhoven – De eerste koppelklaverjasvond van het seizoen is weer gehouden en vrijdag de dertiende was geen slechte dag voor Co en Ronald Hoogervorst. In partycentrum ’t Trefpunt aan de S. van Drielstraat werd vrijdag 13 oktober weer gekaart. Een … Lees verder »