Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Kofferbak en kruiwagen verkoop Ter Aar

Ter Aar – De ondernemers van het winkelcentrum in Ter Aar houden zaterdag 9 juni wederom een creatieve verkoopmiddag. Al een aantal jaren is er een kofferbakverkoop, die sinds vorige jaar uitgebreid is met een “Kruiwagenverkoop”. Met deze kruiwagenverkoop wordt … Lees verder »

Plakband in Muziektent

Nieuwkoop – Onder de naam “Plakband” treedt dit weekend een aantal muzikanten op in de Muziektent op het Reghgthuysplein Zondagmiddag 27 ,mei speelt Plakband om 15.00 uur in de Muziektent. De naam Plakband stamt uit de beginjaren van de band, … Lees verder »

Zon op Woerdense Verlaat van start

Woerdense Verlaat – Met champagne en een toespraak van de kersverse wethouder werd deze week het project Zon op Woerdense Verlaat officieel en feestelijk geopend. Trots schetste Bart Pieters, de voorzitter van de coöperatie, de aanloop naar deze heuglijke dag. … Lees verder »

Kinderboerderijdag bij landgoed Ursula

Nieuwveen – Zondag 27 mei is van 10.30 uur tot 15.30 uur van alles te beleven tijdens de kinderboerderijdag bij de Schaapskooi op landgoed Ursula in Nieuwveen. Op en rond de kinderboerderij is voor jong en oud volop vermaak. De … Lees verder »

Waterdiertjes bij IVN NIeuwkoop

Nieuwkoop – De Natuurspeurders van IVN Nieuwkoop hadden op 16 mei weer een bijeenkomst in De Stal. Dit keer kwamen de kinderen van alles te weten over het leven van waterdiertjes in de sloten. Ze gingen naar de sloot achter … Lees verder »

Marco de Hollander in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Marco de Hollander opent op zaterdagavond 15 september het nieuwe theaterseizoen van Kaleidoskoop met zijn muziekprogramma ‘Leef je droom’. Het wordt een mooie avond voor Marco’s fans in Nieuwkoop en omgeving. Als u daarbij wilt zijn, reserveer dan … Lees verder »

Smullen van slot voetbalcompetitie

Regio – De competitieleiders in de diverse klassen van het zaterdagamateurvoetbal hadden zich geen beter scenario kunnen wensen. Want wat stáán er een paar wedstrijden op het menu! In de tweede klasse C staan onze gemeentelijke clubs TAVV en SV … Lees verder »

SV Nicolaas Boys zoekt kantinebeheerder

Nieuwveen – SV Nicolaas Boys is op zoek naar een enthousiaste kantinebeheerder (m/v) of beheerders(echt)paar. Het bestuur wil met de inbreng van de kantinebeheerder het kantinebeleid verder uitwerken met als doelstelling dat de kantine bijdraagt aan het behoud van de … Lees verder »

Burgemeester zet bloemetjes buiten

  Nieuwkoop – Burgemeester Frans Buijserd heeft woensdagmiddag met een kleine ceremonie de laatste mooie bloembakken, voor het Reghthuys, in de kern Nieuwkoop opgehangen. Letterlijke en figuurlijk zijn de bloemetjes buiten gezet, een actie van Hart voor Nieuwkoop.

Leerlingenvervoer nu aanvragen

Nieuwkoop – Iedereen die voor het schooljaar 2018/2019 gebruik wil maken van leerlingenvervoer, moet voor vóór 15 juni 2018 het aanvraagformulier invullen. Leerlingenvervoer vraagt u elk jaar opnieuw aan. U kunt het formulier online invullen. Op deze pagina leest u ook … Lees verder »