Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Schoorsteenbrand Halve Roe

Nieuwkoop – De vrijwillige brandweer is vrijdagavond 16 maart om 21:37 nog met grote spoed naar een schoorsteenbrand geweest. Foto: D. Wisker Het zou om een schoorsteenbrand gaan in een woning aan de Halve Roe in de kern Nieuwkoop. Aanrijdend … Lees verder »

Aapje en stemmen

Aapje ziet voorspellingen in de media dat de lokale partijen het waarschijnlijk goed gaan doen. Gaat dat ook voor Raarmeer op? De partijen zijn het met elkaar eens dat Raarmeer zelfstandig moet blijven. Zou Alphen ons eigenlijk er wel bij … Lees verder »

Opening Expositie van Station tot Rooie dijk

Nieuwveen – Bij de Historische Kring Liemeer te Nieuwveen start op zondag 25 maart de nieuwe expositie “Van Station tot Rooie Dijk”. De expositie, met onder andere veel mooie oude foto’s en ansichtkaarten, toont de geschiedenis van de Stationsweg, het … Lees verder »

Sportief krijgt te weinig

Woerdense Verlaat – Sportief heeft in het thuisduel tegen titelkandidaat Woerden zichzelf tekort gedaan. Men kreeg twee keer zoveel kansen als haar tegenstander, maar na 90 minuten stond er “slechts” 1-1 op het scorebord. Sportief begon, tegen de ijzige wind … Lees verder »

TAVV serieus in de problemen

Ter Aar – Bij een gevoelstemperatuur van -10, liet de werklust van TAVV de harten van de supporters verwarmen. Helaas kwam de ploeg net te kort om een punt te slepen uit dit vermakelijke duel tegen de nummer twee van … Lees verder »

Zevenhoven verliest van Kamerik

Zevenhoven – Zevenhoven hoopte zaterdagmiddag bij winst tegen Kamerik op de ranglijst een mooie sprong te maken, het pakte in de thuiswedstrijd echter heel anders uit: 2-4. Programma 17 maart 2018 4e klasse C West2 Moerkapelle Aarlanderveen  afg. NSV ’46 … Lees verder »

Monsterzege NSV ‘46

Noorden – Verleden week leed men nog een smadelijke 4-1 nederlaag in en tegen Linschoten, de revanche van de Noordenaren tegen Rijnstreek mocht er zaterdagmiddag zijn: 8-1. Archieffoto Programma 17 maart 2018 4e klasse C West2 Moerkapelle Aarlanderveen  afg. NSV … Lees verder »

Nieuwkoop kansloos

Nieuwkoop – Na het verrassende en verdiende  0-0 gelijkspel van verleden week in Valkenburg tegen Valken ’68 hoopte Nieuwkoop in het thuisduel tegen koploper Die Haghe opnieuw in een stunt, dat werd het echter niet: 0-0. Programma 17 maart 2e … Lees verder »

Er zijn nog kaarten voor The Hutspot

Nieuwkoop – Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de show On The Move van The Comedy Orchestra The Hutspot op zaterdagavond 24 maart in Theater Kaleidoskoop. On The Move is geen cabaret, geen muziek en geen circus, maar eigenlijk van … Lees verder »

Sociale media in tuinderij

Regio – Steeds meer kwekers en handelaren zijn de laatste tijd beter met hun zicht – & vindbaarheid via social media. Het is goed dat er steeds meer bedrijven nut én noodzaak inzien van de juiste balans tussen offline & … Lees verder »