Café ’t Woutje

Adres en contact

Café 't Woutje
Dorpsstraat 54
2421 BB Nieuwkoop

Reserveren? Bel 0172-575209

WebsiteE-mailFacebook

Café ’t Woutje

Café ’t Woutje wordt al tien jaar gerund door Patrick en Sieta Groen in ’t Wout. Door de jaren heen hebben zij er een gezellig bruin café van gemaakt voor jong en oud.
Vanaf september t/m april is elke woensdagavond een biljartclub actief. Maar ook op alle andere dagen kan iedereen gebruik maken van het biljart. Behalve op zaterdagavond, dan verdwijnt het biljart in de vloer en wordt het verruild voor een dansvloer. Die avond treden er regelmatig DJ’s op in het café.
Maar er zijn ook jaarlijkse activiteiten zoals de Rythm & Blues tocht, Après ski flügelparty, eindjaars galafeest en de avondbraderie. Afgelopen jaar heeft ’t Woutje, in samenwerking met De Steupel en De Eerste Aanleg, een grandioos Koningsweekend georganiseerd met een grote tent op het Reghthuysplein.

Tijdens voetbalwedstrijden en andere sportevenementen is er ook veel gezelligheid te vinden in ’t café. Ze hebben diverse flatscreens waar de wedstrijden onder het genot van een drankje met elkaar bekeken kan worden.
Naast het café is nog een overdekt terras voor 40 zitplaatsen, waar een hapje en drankje wordt geserveerd. Een mooie plek die ook veelvuldig wordt gebruikt bij feesten en natuurlijk bij heerlijke zwoele zomeravonden.

Om te zorgen dat alle klanten weer veilig thuis komen, is café ’t Woutje een samenwerking aangegaan met Taxibedrijf Van de Laan. Voor € 5,- per persoon kun je binnen gemeente Nieuwkoop thuisgebracht worden. Een vol taxibusje is in totaal € 20,-. Een een super actie voor een super café voor jong en oud!

Openingstijden

  • Maandag: vanaf 15.00 uur
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: vanaf 15.00 uur
  • Donderdag: vanaf 15.00 uur
  • Vrijdag: vanaf 15.00 uur
  • Zaterdag: vanaf 15.00 uur
  • Zondag: vanaf 15.00 uur