Kaleidoskoop

Adres en contact

Kaleidoskoop
De Verbinding 2
2421 EX Nieuwkoop

Reserveren? Bel 0172-728001

Website

Kaleidoskoop

Een sfeervolle en gezellige culturele ontmoetingsplek voor alle Nieuwkopers. Een gebouw waar jong en oud elkaar kunnen begroeten en waar voor iedereen leuke evenementen georganiseerd worden. Waar naast de bibliotheek ook een leuk theater is waar men films kan kijken en naar theatervoorstellingen kan gaan. Ouderen vermaken zich prima met de verschillende activiteiten en voor de jongeren onder ons wordt regelmatig een evenement georganiseerd. Voor iedereen wat wils!

Heeft u een verjaardag, dan kunnen wij die geheel voor u verzorgen. Maar ook voor bedrijven kunnen wij veel betekenen. Heeft u een vergadering, evenement of heidag? Laat ons dat voor u organiseren. Vindt u het leuk om naast het vergaderen een rondje te varen op de Nieuwkoopse plassen, geen probleem, kunnen wij voor u regelen. Of toch liever een fietstochtje of een snorfiets route door het mooie groene hart? Geen probleem, wij organiseren de hele dag voor u van begin tot einde. Wij ontzorgen uw hele dag.

De grote theaterzaal van Kaleidoskoop is multifunctioneel. U kunt bij ons terecht voor allerlei sferen en opstellingen. Een vergadering, lezing, diner, themafeest, bandjesmiddag....alles is mogelijk! In deze zaal zit standaard een beamer met scherm. Dit is een groot scherm waar ook maandelijks filmvoorstellingen op worden georganiseerd. Dit scherm is 5 meter breed! Uiteraard is dit scherm oprolbaar en zal dit scherm niet zichtbaar zijn wanneer deze niet nodig zal zijn.

In het restaurant van Kaleidoskoop is er een gedeelte dat afgesloten kan worden voor de rest van het restaurant. Deze zaal is verhuurbaar voor een gezelschap van maximaal 70 personen (staand) en 40 personen (zittend). De oppervlakte van deze zaal is in totaal 67 m2. Het is mogelijk om de zaal zowel per dagdeel, als per dag te huren.

Onze studio’s zijn ideaal voor bijeenkomsten van een klein gezelschap voor een vergadering, bespreking of bijvoorbeeld voor het geven van muziekles. Deze studio’s zijn multifunctioneel, zodat ze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Ook is het mogelijk om een beamer of andere geluidsinstallaties erbij te huren. Het inrichten van deze studio’s kan met verschillende zaalopstellingen

Wij hopen u snel te mogen begroeten in Kaleidoskoop!

Openingstijden

Maandag: vanaf 9.000 - 17.00 uur
Dinsdag: vanaf 9.000 - 17.00 uur
Woensdag: vanaf 9.000 - 17.00 uur
Donderdag: vanaf 9.000 - 17.00 uur
Vrijdag: vanaf 9.000 - 17.00 uur
Zaterdag: geopend tijdens evenementen
Zondag: geopend tijdens evenementen