Newhouse Logies

Adres en contact

Newhouse Logies
Nieuwveenseweg 102
2435 NW Zevenhoven (Nieuwkoop)

Reserveren? Bel 0172-438616

WebsiteE-mailFacebook

Newhouse Logies

De Serre van Newhouse Logies is een prachtige lichte, ruime en professionele ruimte die afgehuurd kan worden voor een feest maar ook voor verschillende bijeenkomsten. U kunt dan denken aan vergaderingen, lezingen, cursussen, reünies, exposities, workshops, muzieklessen, familiebijeenkomsten, receptieruimte voor bruiloften en condoleances.
In de zaal, waar plek is tot 80 personen, kan de gehele catering voor u worden verzorgd. Maar een aparte lunch of diner voor een gezelschap (vanaf 20 personen) is ook mogelijk. Hierbij worden natuurlijk de verse en eerlijke ambachtelijke producten uit de eigen Landwinkel gebruikt!

Daarnaast verhuurt familie Nieuwenhuizen 6 luxe vakantie-appartementen. Alle appartementen zijn ruim opgezet, hebben vloerverwarming en zijn geheel geluidswerend. Ze beschikken over een eigen ingang, een woonkamer met een comfortabele eet- en zithoek met groot flatscreen, een compleet ingerichte keuken en een (dak)terras met meubilair. In de slaapkamers staan bedden van 90 cm breed en 210 cm lang en er zijn compleet verduisterende gordijnen.
Aan de voorkant is er een prachtige grote groepsontvangstruimte genaamd 'De Serre'. Overal is gratis draadloos internet.
Aan de kinderen die komen logeren is ook gedacht. Aan de terraszijde van de appartementen ligt een speelweide en een mooie dierenweide. Hier kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven en knuffelen met de dieren.
Grotere groepen tot 34 personen voor een familie-, vrienden- of zakelijk weekend is ook mogelijk. Op tijd reserveren is dan wel gewenst.

Dat ook buitenlandse gasten Newhouse Logies hebben ontdekt, is wel gebleken. Er komen veel nationaliteiten over de vloer. De prachtige, landelijke omgeving met vlakbij de Nieuwkoopse Plassen is natuurlijk een aantrekkelijke trekpleister. Door de centrale ligging zijn steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden makkelijk te bereiken.

Dus, heeft u een feest of bijeenkomst, of zoeken uw (buitenlandse) vrienden of familieleden een prachtig logeeradres in het Groene Hart? Denk dan aan Newhouse Logies!