Restaurant/Café De Vlinder

Adres en contact

De Vlinder
Aardamseweg 75
2461 CB Ter Aar

Reserveren? Bel 0172-605731

Website | E-mailFacebook

Restaurant/Café De Vlinder

Het dorp Ter Aar is in het bezit van een volwaardig, chique aangekleed restaurant genaamd ‘De Vlinder’, met een groot terras met robuste buitenmeubelen. Er is een wisselende menukaart met verrassende seizoensgerechten. Als u met een (grote) groep komt, dan kan er voor slechts € 24,50 per persoon een heerlijk driegangenmenu of buffet samengesteld worden, of een combinatie ervan.

Er is een high tea mogelijk maar ook een high wine! Deze nieuwe vorm van genieten met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s wordt steeds populairder. De hapjes zoals carpaccio, garnalenkroket en vitello tonato, worden geserveerd op een stijlvolle etagère en bevatten verse ingrediënten uit eigen keuken.

Naast het restaurant is er een gezellig café, gebouwd in après ski-achtige stijl. Doordeweeks én in de weekenden wordt het café druk bezocht, met name doordat er regelmatig activiteiten worden georganiseerd, zoals het Oktober Fest, Karaoke show, Bingo of de voetbalwedstrijden die op een groot scherm worden uitgezonden.

Daarnaast is er nog een sfeervol ingerichte zaal met vide, waar (bedrijfs)feesten, partijen, bruiloften, workshops, presentaties of vergaderingen kunnen worden gehouden.

Tot slot is er ook een cateringservice, genaamd ‘Jouw Hapjes’, waarbij in eigen keuken dagelijks heerlijke hapjes, bittergarniteuren, lunches, bufetten, high tea’s, high wines, tapas en barbecues worden bereid. Ook is het mogelijk een diner bij u op locatie te verzorgen.

Denk bij de naam De Vlinder dus niet alleen aan de sporthal, maar zeker ook aan restaurant/café De Vlinder, met een zeer uitgebreid aanbod voor de inwoners van Ter Aar en omgeving!
De beheerders verzorgen het allemaal graag voor u.

Openingstijden

  • Maandag: vanaf 16.00 uur
  • Dinsdag: vanaf 16.00 uur
  • Woensdag: vanaf 12.00 uur
  • Donderdag: vanaf 16.00 uur
  • Vrijdag: vanaf 12.00 uur
  • Zaterdag: vanaf 12.00 uur
  • Zondag: vanaf 12.00 uur