Studio Oosterman

Adres en contact

Studio Oosterman
Noordeinde 62
2445 XG Aarlanderveen

Reserveren? Bel 0172-573374

WebsiteE-mailFacebook

Studio Oosterman

Muziek- & partycentrum Studio Oosterman beschikt in de gemeente Nieuwkoop over één van de beste zalen met een prima akoestische en veelsoortige belichtingsmogelijkheden. Bijzonder geschikt dus voor concerten en evenementen! Niemand minder dan musicus Danny Oosterman is de oprichter van dit muziek- en partycentrum.

Maar niet alleen concerten kunnen hier plaatsvinden. Ook bedrijfsfeesten, bruiloften of een huwelijksjubileum kunnen rekenen op een mooie zaal met prima bediening; van een intiem diner tot een spetterende feestavond.
Studio Oosterman staat ook tot uw beschikking bij een kraamfeest, met heerlijke vlaaien of taarten met leuke opdrukken en met een videohoekje of luchtkussen voor de kinderen.

Maar u kunt ook denken aan een thema-avond. Wilt u terug naar de Seventies of Eighties of heeft u liever een thema zoals Beachparty, Gooische mannen en vrouwen, Goud en fout of een Bling-Blingfeest? Bij Oosterman is het mogelijk, inclusief themabuffetten!
Wilt u tijdens uw feest een gezellige tropische sfeer creëren met een uitgebreide cocktailbar? De gasten kunnen zich laten verrassen door de creativiteit van de barman/-vrouw, die u een bijna oneindige keuze aan cocktails en shots kan tonen.

Voor een lunch, brunch of een high tea bent u overigens ook van harte welkom.
En op de site van Oosterman kunt u onder ‘agenda’ zien dat er ook bridge-, klaverjas- en stijldans-avonden georganiseerd worden.

Kortom, Muziek- & partycentrum Studio Oosterman is een unieke locatie in het Groene Hart (in de gemeente Alphen aan den Rijn ) waar genoeg te doen is en u invulling kunt geven aan al uw specifieke party-wensen.