Theetuin (H)eerlijk

Adres en contact

Theetuin (H)eerlijk
Jaagpad 33
1424 PV De Kwakel

Website | E-mail

Reserveren? Bel 0172-530132

Theetuin (H)eerlijk

Theetuin (H)eerlijk! ligt aan de Amstel bij de Tolhuissluis (Nieuwveen): autovrij aan een wandel-/fietspad en toch gemakkelijk bereikbaar door het sluisje met haar bruggetjes. Aan de voorkant heeft u een prachtig uitzicht op het water en aan de zij- en achterkant kijkt u op de Drecht en de weilanden. De Theetuin is in de zomer een gezellige rustplek door de vele passerende fietsers, wandelaars, bootjes en ook mensen die naar het schutten van de sluis komen kijken.

Bij Theetuin (H)eerlijk proef je dingen die je niet thuis uit de kast trekt. Zo zijn er heerlijke, fair trade, biologische koffie en thee en sapjes. Ook zijn er biologische waterijsjes en schepijs in bijzondere smaken.

Heeft u niet alleen dorst, maar ook trek? Dan kan er, naast de huisgemaakte gebak, ook enkele lunchgerechtjes worden geserveerd. En het is mogelijk een High tea te reserveren.
Een gezellig (mid)dagje uit met uw vrienden of collega’s? Koppel dan uw high tea aan een workshop schilderen, sieraden maken, tuinbeelden schilderen of keramiek.

Theetuin (H)eerlijk streeft ernaar eerlijke producten en ingrediënten te serveren. Het zit niet voor niets in de naam van deze Theetuin. Zeg nu zelf: wat is er mooier dan heerlijk genieten van een lekker kopje thee of koffie, wetende dat deze op een fair trade-manier tot stand is gekomen?
Voor het kraanwater dat wordt geserveerd, wordt 1 euro per glas gevraagd. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Edukans.

U kunt hier dus genieten van (h)eerlijke gerechten en drankjes in een prachtige aangelegde tuin met diverse zitjes en een glazen theehuis. En omdat u er ook nog een speeltuin en wat beesten treft, is deze Theetuin erg leuk voor een bezoekje met kinderen.

Openingstijden

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: van 11.00 tot 17.00 uur (alleen tijdens de zomer[school]vakantie)
  • Vrijdag: van 11.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag: van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag: van 10.00 tot 17.00 uur

Aanvulling op openingstijden:
Theetuin (H)eerlijk is alleen geopend van 1 april tot 1 oktober.
In die maanden elk eerste weekend (za+zo) van de maand gesloten.