Aapje als Trump in Raarmeer

Trump is President geworden op een manier die niet voor mogelijk werd gehouden.   Aapje gaat hem nadoen in Raarmeer.

Aapje als TRump

Aapje wil straks Burri worden in Raarmeer. Je hoeft geen politieke partij achter je te hebben. Gewoon zeggen dat je Raarmeer teruggeeft aan de mensen. Dat je de banen terugbrengt, de winkels openhoudt de grenzen bewaakt en de armoede bestrijdt.
“Geen gezeik, iedereen rijk” ( Koot & Bie).
Verder gewoon horkerig optreden en maling hebben aan politiek correcte omgangsvormen.  Dus recht voor zijn raap en alles naar je toetrekken “get the things done”, een Macher dus. Raarmeer Eén !
Dus geen werklozen meer in Raarmeer, geen voedselbank en je mag af en toe een poes grijpen. Raarmeer trekt zich terug uit allerlei zinloos overleg, stopt met de handelsverdragen met de Rijnstreek. De campagne zal smerig zijn. Aapje weet wel aan informatie te komen over zijn tegenstanders inclusief fake news. Ja dat fake news  zal via de sociale media snel rondgaan en heeft impact. Geen rook zonder vuur.
Gaan de brave inwoners van Raarmeer hier intrappen? Of vinden zij dat er grenzen zijn aan campagne voeren?  Dus geen Amerikaans gedoe straks in Raarmeer?  Dus ook geen trots om een Raarmeerder te zijn? Geen lied van Raarmeer dat je met je hand op je hart kan zingen, niet huilen als de vlag van Raarmeer wordt gehesen.
In plaats van de show must go on, liever “he doe eens normaal”. Raarmeer een dorp met het DNA van turf, augurken en smidsvuur.
Aapje