Aapje en een boerkini met otter print

Wat een ophef nu weer over een badpak.  Vroeger hadden de dames ook hele badgewaden aan, ze werden zelfs met een badwagen een stukje de zee in gebracht ( Scheveningen) Maar ja nu is het 2016 en we worstelen met principes, uitingen en vrijheden.

Aapje

De dame in boerkini gaat naar eigen keuze naar zee, zwemsteiger of buiten bad. Deze keer hoeft ze geen 3 meter achter haar man te blijven, gewoon zelf bezig zijn. Bevrijdend toch, aanmoedigen en niet bekritiseren.

Het is niet hygiënisch wordt gezegd maar wat weten we wat er in die zwembroeken zit aan mogelijk overdraagbare infecties. Het ziet er niet uit, het trekt de aandacht, het bevordert het beeld van de islam. Sommige mannen en helaas ook vrouwen zitten vol tatoeages, met afbeeldingen van agressie en bliksemschichten.  Dat moeten we dan wel bewonderen?

Maar integratie betekent ook dat Westerse dames mogen kiezen voor een boerkini-achtig badpak, gewoon omdat het zo lekker afkleedt. Geen gedoe met bikinilijnen of harige benen, het verbloemt iets te dikke buiken, wat een uitkomst. Zonder veel voorbereiding in de schoonheidssalon direct met een leuke boerkini het water in als het een keer mooi weer is.

Het is minder opwindend voor de mannen en het verraadt het ook niets in de zwembroek. Gewoon allemaal rustig in het water.

Maar hoe zou onze raad van Raarmeer reageren als een Boa een boerkini dame op de Aarweide een bon geeft? Wat vindt onze Burri als handhaver?  En wat als de boerkini een prachtige print van de otter heeft?  Kan de NON niet te water met die print?

Aapje