Bijzondere expositie in De Aarlezer

Ter Aar – Dat een verstandelijk beperkte medemens net zo goed kunst kan maken als niet-beperkte mensen wordt getoond in een bijzondere expositie in De Aarlezer.

expo brugspin

Op woensdag 7 juni is in de Ter Aarse bibliotheek een expositie geopend met werk van kunstenaars uit het schilderatelier atelier “Uit de Kunst” en het keramiek-atelier “De Brugspin”. Er zijn schilderijen en voorwerpen van keramiek te zien en de expositie is te bewonderen tot woensdag 2 augustus.

De ateliers aan het Lindenplein 2A in Ter Aar, zijn onderdeel van Ipse de Bruggen, een organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning en begeleiding biedt aan 5.000 mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.
In beide ateliers wordt dagbesteding geboden aan cliënten, die onder deskundige begeleiding werken aan de ontwikkeling van hun creativiteit. Daarbij staat eigenheid, originaliteit en oorspronkelijkheid centraal.
Heeft u tijdens de expositie iets moois gezien, dan bestaat de mogelijkheid om dat te kopen of te huren. Vraag ernaar tijdens de expositie.