Dijjar Kasim nieuwe hoofdtrainer Nicolaas Boys

Nieuwveen – Nicolaas Boys is blij Dijar Kasim als de nieuwe hoofdtrainer te hebben vastgelegd voor het komend seizoen. Dijar is een jonge ambitieuze sportleraar met als specialisatie voetbal. Met zijn jarenlange ervaringen in het voetbal, in zowel amateur- jeugd- en profvoetbal, probeert hij de mensen om zich heen te inspireren en te ontwikkelen.

Nieuwe trainer.1295

De ervaringen die hij opdeed bij de jeugd van AFC Ajax, FC Utrecht, HFC Haarlem, FC Abcoude en AZ en het 2e elftal van Aalsmeer hebben hem een goede visie doen krijgen over het voetbal. Zijn didactische en communicatieve vaardigheden heeft hij geleerd op het CIOS te Haarlem. Zijn specialisaties zijn, fysiotherapie en voetbaltrainer (pupillentrainer, TC3, TC2 en cursus specialisatie jeugdvoetbal KNVB).

Naast het hoofdtrainerschap komend seizoen bij Nic Boys is Dijar jeugdtrainer bij AZ en in zijn woonplaats Mijdrecht heeft hij zijn eigen bedrijf “VOORUITGERICHTWERKEN.” Het bedrijf richt zich op het geven van voetbalclinics, workshops, lezingen en individuele begeleiding van spelers.

Het bestuur en René van Zaal zijn overeengekomen dat René ook het komend seizoen het 2e elftal gaat begeleiden in, hopelijk, de reserve 2e Klasse. René gaat inmiddels zijn 4e seizoen in bij Nic Boys. Naast René zal Jean-Marie Lok het 3e selectie elftal komend seizoen weer onder zijn hoede nemen.

Het bestuur is ervan overtuigd met het aantrekken van Dijar en het aanblijven van René en Jean-Marie er een goede basis is voor goede resultaten voor komende seizoen(en) en wenst hen alle succes toe.

Auteur: Adrie van Lith
Artikel bron: www.nicolaasboys.nl
Foto bron: www.nicolaasboys.nl