Eensgezind nu in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Muziekvereniging Eensgezind is verhuisd. Het onderkomen aan de Elleboogvaart is verruild voor de mooie oefenruimte in Kaleidoskoop.

eensgezind

Al eerder werden alle muziekinstrumenten en spullen verhuisd, maar op maandagavond 28 augustus hebben muziekschoolleerlingen en leden van het harmonieorkest van Eensgezind op symbolische wijze de muziek van het oude stekje aan de Elleboogvaart naar het nieuwe onderkomen gebracht. Dit ging niet met “stille trom” en bleef zeker niet onopgemerkt!

Een kleine groep nam afscheid van het oude vertrouwde clubgebouwtje aan de Elleboogvaart en al spelende haalden zij onderweg alle andere muzikanten op. Pas bij de Kaleidoskoop was iedereen verzameld en werd er door de hele vereniging vol enthousiasme voor de ingang aan de gespeeld.

Door de voorzitters van Kaleidoskoop en Eensgezind werd iedereen van harte welkom geheten en gefeliciteerd met deze nieuwe culturele samenwerking. Door deze overstap is het voor de muziekvereniging o.a. mogelijk om regelmatiger concerten en voorspeelavonden of middagen te organiseren in de theaterzaal.

De harmonie gaat repeteren in de theaterzaal en de muzieklessen worden n een van de twee studio’s gegeven. Op verschillende dagen zijn er lessen voor diverse instrumenten. Op dit moment is er nog ruimte vrij bij lessen voor blaasinstrumenten en piano. Alle docenten zijn in het bezit van een afgeronde conservatoriumopleiding en zijn zelf professioneel met muziek bezig.  Voor meer informatie en het lesrooster kun je kijken op www.eensgezind.nl