FysioSport Jongeren weer van start

Nieuwkoop – De scholen zijn weer begonnen en dat betekent dat ook de FysioSport Jongeren groepen bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, weer van start zijn gegaan.

FJ2

In de FysioSport Jongeren groepen kunnen jongeren kennis maken met fitness als een plezierige, veilige manier van bewegen. Op maandagavond traint de groep voor jongeren van 15 tot en met 21 jaar van 17.45 – 18.45 uur, op de woensdagmiddag is er een groep van 17.15 – 18.15 uur en op de donderdagmiddag traint de groep van 17.00 – 18.00 uur. Deze groepen zijn gericht op jongeren van ongeveer 8 – 15 jaar. Alle groepen trainen in de sportzaal aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop.

FysioSport voor Jongeren is een gezellige sport voor kinderen of jongeren die geen sport kunnen vinden die ze leuk vinden maar toch iets met bewegen willen doen omdat het gewoon goed is voor de gezondheid en de fitheid. Ook kinderen die (iets) te zwaar zijn en daar iets aan willen doen kunnen in deze groepen terecht. Voor deze groep bestaat ook de mogelijkheid mee te doen in het project Goede Maatjes Nieuwkoop waarin wordt samengewerkt met de diëtiste.

Tijdens de training wordt er na de warming up gewerkt aan de conditie op verschillende fitness apparaten zoals een fiets, roeier, cross trainer, stepper en de loopband. De spieren worden aan het werk gezet via training op een aantal apparaten of met gewichten en ook worden er verschillende spelvormen toegepast.

Nieuwsgierig? Kom gewoon een keer vrijblijvend kijken en meedoen. Bel wel even om te zeggen dat je komt en neem eventueel een vriendje of vriendinnetje mee! Indien er financiële bezwaren zijn kan er via het centrum een beroep gedaan worden op een bijdrage uit het Jeugdsportfonds.

Meer informatie krijgt u bij Bakker & De Vos, centrum voor bewegen en gezondheid, Vijverhof 1, Nieuwkoop of op de website www.bakkerendevos.nl Opgeven via tel 0172-575261 of email: info@bakkerendevos.nl