Kunstroute ook in Regthuys

Nieuwkoop – Tijdens de komende Zomerkunst periode wordt er opnieuw prachtige kunst in diverse exposities gepresenteerd.

kunstroute

Op zaterdag 3 juni en tijdens de Pinksterdagen 4 juni en 5 juni zijn daarom de openingstijden van deze exposities in het Reghthuys (kern Nieuwkoop) aangepast aan die van de Kunstroute.

In de eerste weken is er werk van Ingrid van Nierop Waltman en Harry Arling te zien.

Ingrid van Nierop Waltman geeft les, ontwerpt en schildert. Daarnaast is ze voorzitter van de Zomerkunst Exposities in Nieuwkoop en ook mede organisator geweest van verschillende Kunst Manifestaties zoals onder andere “Slootkunst” langs de Voorweg, de “Haagse School Dag 2015“ en die van 2016 en 2017. Ingrid schildert realistisch en op verschillende dragers.

Harry Arling is een zeer veelzijdig kunstenaar. Als drummer speelde hij op alle jazz en pop podia in binnen – en buitenland, bijvoorbeeld op het North Sea alleen al drie keer.

Harry is docent drummen. Met de band “Electric Barbarian” speelde hij ook in Brazilië en China. Ook zette Harry samen met anderen een 3D animatiebedrijf op en samen met zijn broer maakte hij voorstellingen voor kinderen en een kindermusical die onder andere ook op Oerol werd getoond. De liefde voor model bouwen was de aanzet voor zijn  vanuit pure  fantasie ontwikkelde KOSMOTRONIKS. Stuk voor stuk unieke objecten gemaakt van modelbouwmaterialen en waardeloos materiaal. Ook op de Biënnale in Florence werden Harry’s prachtige KOSMOTRONICS  tentoongesteld.

Welkom

Van dinsdag 30 mei  tot en met 2 juni bent u van harte welkom  van af 12.00 uur tot 17.00 uur. Zaterdag 3 juni en zondag Eerste Pinksterdag  4 juni  bent u welkom vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur

Zoals u gewend bent treft u altijd een van de kunstenaars in het Regthuys aan. Een kopje koffie of thee staat klaar.