Lord’s Voice viert 40 jaar met Ameezing Songfestival

Aarlanderveen – Begonnen als plaatselijk jongerenkoor en inmiddels uitgegroeid tot een koor van formaat: Lord’s Voice. Het wordt gevierd met een Ameezing Songfestival op 17 juni.

voice

Dit jaar viert koor Lord’s Voice het feit dat men al veertig jaar met regelmaat de vieringen vocaal opluistert in de Petrus en Pauluskerk in Aarlanderveen. Het begon plaatselijk jongerenkoor, maar inmiddels is het een (volwassen) koor met leden uit Nieuwkoop, Ter Aar en Zevenhoven. Het repertoire is bijzonder breed en modern, zeg maar van Bot tot Robbie Williams.

Het veertigjarig bestaan kreeg al een aanloop in 2016 met een prachtige uitvoering van de The Passion, geheel door de leden zelf samengesteld en voorzien van beeld en tekst. In januari vandit jaar volgde een feestavond voor de leden en ook was er een jubileumviering met oud-leden.

Ameezing Songfestival

Maar nu…..is het aftellen begonnen. Nog maar enkele dagen en dan, op 17 juni om 19.30 uur in de Petrus en Pauluskerk wordt het Ameezing Songfestival gehouden.

Tijdens deze éénmalige uitvoering komen zestien liedjes van veertig jaar songfestival voorbij. In het Engels, Frans maar zeker ook de Hollandse songs zullen niet ontbreken. Een liedjesspektakel waarbij je als vanzelf gaat meezingen en….. laat dat nu precies de bedoeling zijn.

Zowel techniek als combo, dirigent en koorleden worden op optimale wijze ingezet voor een topavond compleet met een pauze, koffie en eventueel een drankje toe. Er zijn nog beperkt kaartjes beschikbaar, bel hiervoor Mien Visser 06 12655950