Ondernemersbeurs Open Coffee

Regio – Wie zijn of haar onderneming wat meer in het licht wil zetten, kan meedoen aan de ondernemersmarkt bij Open Coffe Nieuwkoop op woensdagochtend 1 juni.

Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar bij De Vlinder, Aardamseweg 75 in Ter Aar. Ongeveer 12 uur wordt de ondernemersmarkt afgesloten.
Na het succes van de vorige edities krijgen ondernemers opnieuw de gelegenheid om zichzelf en hun onderneming te presenteren.

Het idee achter de ondernemersmarkt is dat niet iedereen een lezing of workshop kan geven. Dit kan zijn omdat hun product of dienst zich daar niet voor leent, maar ook omdat het spreken in het openbaar (nog) een drempel is. Om iedereen een kans te geven hun passie met anderen te delen en hun onderneming in het zonnetje te zetten, wordt de ondernemersmarkt tijdens de Open Coffee bij De Vlinder in Ter Aar gehouden.

De tafels in de zaal zullen in een marktopstelling geplaatst worden. In 2 ronden van een uur krijgen ondernemers de ruimte te laten zien waar zij goed in zijn. Dus grijp je kans, maak een leuke aanbieding, geef een mini consult of verzin iets anders leuks en schrijf je in via het contactformulier (onderwerp: overige) op de websites van Accent Interactive of D-Ly. Bij deelname wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de kosten.
De eerste aanmeldingen zijn al ontvangen. Er wordt gestreefd naar een diversiteit van ondernemingen.
Uiteraard ben je ook van harte welkom om te komen kijken naar wat andere ondernemers uit de regio te bieden hebben.