Personal Training helpt u op weg

Nieuwkoop – Sporten is noodzakelijk voor een gezonde leefstijl! Dat weet u ongetwijfeld. Toch is het vaak moeilijk om dit in de praktijk te realiseren. De (sport)fysiotherapeut kan u daarbij helpen!

PT 4 bakker

Is trainen in een groep niets voor u? Heeft u een stok achter de deur nodig om in beweging te komen? Twijfelt u of sporten wel zo goed voor u is? Wilt u samen met een vriend of vriendin sporten onder goede begeleiding? Mogelijk is Personal Training voor u een goede optie! Dit kan bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid in Nieuwkoop.

Samen met de zeer gemotiveerde (sport)fysiotherapeut stelt u de doelen samen en kiest u op welke manier u hier naartoe wilt werken. Zo kan er gewerkt worden aan het verbeteren van de conditie, spierkracht, lenigheid, balans en coördinatie. Dat kan via training in de fitness zaal maar een deel van de training kan ook buiten plaatsvinden of bijvoorbeeld in het zwembad. Ook is het mogelijk om naar een bepaald evenement toe te werken zoals bijvoorbeeld naar een halve marathon.

Samen met de begeleidend (sport)fysiotherapeut gaat u het trainingstraject in. De begeleider ondersteunt en stimuleert u voortdurend op weg naar de vooraf vastgestelde trainingsdoelen. Uiteraard is het hard werken maar met de enthousiaste begeleiding is dit veel beter te doen dan op eigen houtje.

Interesse? Maak een afspraak met één van de (sport)fysiotherapeuten van Bakker & De Vos en kijk of Personal training iets voor u is. Een afspraak maken kan via de mail: info@bakkerendevos.nl , per telefoon: 0172-575261 of gewoon, door binnen te lopen op de Vijverhof 1 in Nieuwkoop.