Tuijn Optiek in gloednieuw jasje

Nieuwkoop – Tuijn Optiek Nieuwkoop opende vrijdag 7 april weer haar deuren na een rigoureuze verbouwing van twee weken. De officiële opening werd verricht door wethouder Paul Platen.

tuijn1

Platen werd geassisteerd door Corry van der Kruk, één van de bekende gezichten van Tuijn Optiek in Nieuwkoop.

De winkel heeft een totaal nieuwe look gekregen. Daar waar blauw en kersenhout de boventoon voerden in de oude winkel, zijn wit, donkerbruin en aubergine rood nu de kleuren die het interieur bepalen. Verder is er een “groene” muur waar levend mos tegen de wand zit en is het nieuwe vintage tapijt met rozenmotief echt een blikvanger. Uiteraard zijn er ook weer een aantal nieuw merken aan de montuur collecties toegevoegd.

tuijn2

Kortom de nieuwe winkel van Tuijn is echt een bezoekje waard. Onder de klanten die deze week een nieuwe bril kopen worden twee dinerbonnen van de Watergeus verloot en natuurlijk is er voor iedere kopende klant een verrassing.

Tuijn Optiek Nieuwkoop is onderdeel van Tuijn Optiek/Juwelier Alphen aan den Rijn dat vorig jaar haar 125ste verjaardag vierde. Tuijn Optiek staat bekend om haar goede briladvies in combinatie met een juiste en gedegen oogmeting, een modieuze monturencollectie en last but not least de best op maat geslepen glazen.