Verhuizing en actiedag De Boom

Nieuwkoop – Thee- en koffiewinkel De Boom is eind maart verhuisd naar centrum van Nieuwkoop. Op 22 april is er bijzondere actiedag.

theewinkel

Het grote pand aan de Nieuwveenseweg (Etcetera) heeft men verlaten. Het pand werd gedeeld met startende ondernemers, maar omdat het vinden van steeds weer nieuwe starters moeilijk werd, is besloten om op zoek te gaan naar een ander pand. Kleiner, overzichtelijker en op een goede locatie. Stekkie

De Boom heeft een nieuw stekkie gevonden in een zeer oud pand (uit 1609!) aan de Dorpsstraat 125 in Nieuwkoop. De inrichting is authentiek, de gruttersbakken en stellingen zijn allemaal nog intact. Van oudsher is het pand in gebruik geweest als kaaswinkel, kruidenier, bakker, maar in een later stadium ook als spijkerbroekenwinkel, videotheek en zelfs makelaarskantoor. Alles is er nog, de prachtige vitrines en een geweldige tegelvloer. En het geheel is zeer geschikt als locatie voor een theewinkel.

Nog steeds producten van andere ondernemers

Na flink wat downsizen (van 300 m2 naar 25 m2) ligt nu de focus weer op thee, koffie en andere cadeauartikelen. De zeep van Uzepia is meegenomen, net als de olijfolie, bronwater van de Waterbron en sokkenwol van de Wolschuur. Ook zijn de herinneringslockets er nog. Het pand wordt gedeeld met Koos & Co Creaties uit Rijswijk. Marianne van Oeveren geeft oude meubels een tweede leven, maakt tekstborden, woning-decoratiestickers, shirts, tassen en geboorte- en herinneringsborden. Kortom, teveel om op te noemen en zeker de moeite waard om eens te komen kijken.

Dag met een bijzonder tintje

22 April wordt een bijzondere dag. Natuurlijk kunt u ook nu al bij De Boom terecht, maar op 22 april zit er een bijzonder tintje aan de dag. Er zullen dan verschillende acties zijn. Een mooi begin, want het is ook de aftrap naar de feestweek van Koningsdag in Nieuwkoop. Komt u vooral langs bij De Boom, u bent meer dan welkom. Openingstijden: maandag van 13.00 tot 17.30, dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 en zaterdag van 9.30 tot 16.00. Websites: www.detheeboom.nl en www.koosenco.jouwweb.nl.