Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Derde !Triggr Kunstweek succes

Ter Aar – Voor stichting !Triggr is de derde Kunstweek echt een succes geweest. Het was mede aan de inzet en bijdragen van het koor, de exposanten, bedrijven / organisaties / kerken met expositieplekken, vrijwilligers, ParkVilla-docenten, de basisscholen en sponsoren … Lees verder »

Geslaagd Open Jeugdtoernooi LTVZ

Zevenhoven – Het Open Jeugd Toernooi Zevenhoven werd gespeeld van 7 t/m 13 juli. Het is het enige jeugdtoernooi in de gemeente Nieuwkoop en het leverde weer veel winnaars op. Met zo’n 50 deelnemers beloofde het weer een leuk toernooi … Lees verder »

Bijeenkomst Computerlub

Nieuwveen – Computerclub Het Groene Hart houdt zaterdag 21 juli weer haar maandelijkse computerbijeenkomst. Deze wordt gehouden in De Mettenburcht, W.P. Speelmanweg 22a te Nieuwveen. (Naast het voetbalveld van Nic Boys) De aanvang is 10.00 uur en de bijeenkomst afgelopen … Lees verder »

Nieuwe AB- en commissie-leden

Nieuwkoop – Guus Elkhuizen en Antoinette Ingwersen (foto) zijn als lid van het Algemeen Bestuur van de gemeenschappelijke regeling Omgevingsdienst West-Holland benoemd. Maar er waren meer benoemingen. Donderdag 12 juli is besloten in de gemeenteraadsvergadering dat de twee wethouders dus … Lees verder »

Warmterivier Nieuwveen

Nieuwkoop – We leven in een waterrijk land, maar nu is er zelfs sprake van een warmterivier. Vanuit de waterzuiveringsinstallatie te Nieuwveen stroomt deze rivier richting Aarkanaal, maar onderweg wordt de warmte van het water benut. Recent is Aarweide aangesloten … Lees verder »

Zomerbingo in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – In de restaurantzaal van Kaleidoskoop is dinsdag 17 juli weer een gezellige Bingo-avond. Combineer de gezelligheid en het samen zijn met vrienden en vriendinnen met de spanning van het spel en je hebt geheid een heel leuke avond! … Lees verder »

Pluktuindag De Sfeerstal nadert

Nieuwveen – De Sfeerstal houdt zaterdag 21 juli haar jaarlijkse pluktuindag van 10.00 – 17.00 uur. Met een mandje aan de arm en een schaartje in de hand is iedereen vrij om bloemen te gaan plukken die men mooi vindt. … Lees verder »

Nog 1 dag heet en daarna warm

Regio – Vandaag nog wat heter dan zondag, maar vanaf dinsdag is er meer bewolking en kunnen enkele buien ontstaan. De temperatuur daalt naar 23-28 graden De weergoden lijken rekening te houden met het grootste wandelevenement van Nederland, de Wandel4daagse … Lees verder »

Culturendag Nieuwkoop 22 september

Nieuwkoop – Tom in de buurt en de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk zijn gezamenlijk druk bezig om de derde Culturendag op poten te zetten. Deze Culturendag is inmiddels een succesformule. Verleden jaar waren de bezoekers verrast over wat er zich … Lees verder »

Bestuurders onder invloed

Regio – De politie Kaag en Braassem heeft twee bestuurders aangehouden in verband met het rijden onder invloed van verdovende/stimulerende middelen. In de nacht van donderdag op vrijdag werd een 19 jarige inwoner van de gemeente Nieuwkoop in Noorden aangehouden. … Lees verder »