Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Tom zoekt maatjes

Nieuwkoop – Tom in de buurt zoekt ‘maatjes’ voor mensen met beginnende dementie om samen kleine uitstapjes mee te ondernemen, ‘n bakkie koffie te drinken, samen de krant door te nemen of een kleine wandeling te maken. Lijkt u dit … Lees verder »

Als er geen water, gas of stroom is

Nieuwkoop – We gebruiken dagelijks water, gas en stroom. Wat moet u doen als één van deze voorzieningen voor een langere tijd uitvalt? Op de gemeentelijke website wordt e.e.a. uitgelegd. Water Zorg dat u voldoende water voor drie dagen in … Lees verder »

Viering eeuwfeest Groene Hart Lyceum

Regio – Het Groene Hart Lyceum viert in de laatste twee maanden van dit jaar haar eeuwfeest. Op 17 september 1918 werd aan de Julianastraat in Alphen aan den Rijn de Christelijke H.B.S. geopend, de rechtstreekse voorloper van het Groene … Lees verder »

Graafwerkzaamheden Langeraarsweg

Langeraar – Aannemer Visser en Smit Hanab gaat vanaf 19 november namens Liander op de Langeraarseweg tussen huisnummer 106 t/m 258 aan de slag met het vernieuwen van de elektriciteitskabels en gasleidingen. Het kan zijn dat hierdoor bepaalde delen van het … Lees verder »

Repair Café voortaan derde maandag

Nieuwkoop – Het Repair Café Nieuwkoop is vanaf maandag 19 november (14.00 uur) voortaan elke derde maandag van de maand geopend. In de bibliotheek in Kaleidoskoop (Verbinding 2) is Repair Café Nieuwkoop Nieuwkoop voortaan elke derde maandag van de maand … Lees verder »

Intochten Sinterklaas op 17 en 24 november

Nieuwkoop – Het Sinterklaasjournaal is weer dagelijks te zien en binnenkort arriveert de goedheiligman met zijn (al dan niet zwarte) gevolg in Nederland. Ook de gemeente Nieuwkoop wordt niet overgeslagen. Een overzicht van 17 en 24 november Zevenhoven14.45 uur zaterdag … Lees verder »

Theater/Filmhuis Kaleidoskoop

Nieuwkoop- Wat is er te doen in theater / filmhuis Kaleidoskoop in de maand november? Films Dorst – donderdag 15 november 20.15 uur Muziek/theater Muziekcafé: Bende van Éliënde – zondag 18 november 15.30 uur Britta Maria: Franse chansons ‘van schoonheid … Lees verder »

Spies opent tentoonstelling 100 jaar Lyceum

Regio – Burgemeester Liesbeth Spies, zelf oud-leerling van het Groene Hart Lyceum, opende vrijdag 9 november, in galerie STA-ART in Alphen aan den Rijn, de beeldende kunst-tentoonstelling ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de school. (foto Walter Planije) Curator … Lees verder »

Eén groot techniekfeest

Regio – TechNet Amstel & Venen kijkt trots en voldaan terug op de derde editie van de Techniek Driedaagse. Drie dagen lang werd vol enthousiasme getimmerd, gezaagd, gemetseld en geprogrammeerd, maar vooral plezier gemaakt. Minister Arie Slob (midden) bracht een … Lees verder »

Klaverjassen bij Lokaal FNV

Zevenhoven – In het Trefpunt aan de S. Van Drielstraat wordt vrijdag 16 november weer geklaverjast. De organisatie is in handen van Janus van Dam, die namens Lokaal FNV deze kaartavond organiseert. U hoeft geen lid te zijn van de … Lees verder »