Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Happen en Stappen op 30 september

Nieuwkoop – Na het grote succes van vorig jaar, is er ook dit jaar weer Foodtruck festival Happen&Stappen op het Reghthuysplein. Op zaterdag 30 september kun je tussen 14.00 en 20.00 uur bij 8 foodtrucks kun je genieten van de … Lees verder »

Gevelsteen voor zes woningen

Nieuwkoop – Wethouder Guus Elkhuizen opende op 18 september samen met een aantal raadsleden het nieuwbouwproject ‘de Werf’ in Ter Aar officieel door het plaatsen van een gevelsteen met de naam van het project. De zes nieuwe woningen zijn eind … Lees verder »

Bouwstart dozijn huurwoningen De Verwondering

Nieuwveen – Wethouder A. Ingwersen en directeur C. Nolet van WS Nieuwkoop verrichten samen de zogeheten officiële handeling voor de start van de bouw van 12 huurwoningen in de Nieuwveense wijk De Verwondering.                              C. Nolet                                                     A. Ingwersen Op donderdag … Lees verder »

Gratis Openlucht bios op landijsbaan

Nieuwkoop – Er komt voor de allereerste keer een Openluchtbioscoop naar Nieuwkoop. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 september kunnen bezoekers van een film genieten inde open lucht. De films zijn geschikt voor jong en oud. De Openluchtbioscoop wordt gehouden … Lees verder »

Culturendag Nieuwkoop: Spelen en Proeven

Nieuwkoop – Iedere cultuur heeft een traditie. Dat geldt ook voor de spelletjes en voedsel. Zaterdag 22 september presenteren verschillende culturen op Culturendag Nieuwkoop hun typische spelletjes en hapjes. In Nederland kent iedereen het zaklopen, bellenblazen en sjoelen. Maar in … Lees verder »

Herfst arriveert

Regio – Vandaag beleven we een onstuimige dag. Een koufront trekt snel van west naar oost over ons land. De warme lucht wordt in één klap uit ons land verdreven. Het wordt een herfstig weekend, veroorzaakt door een Amerikaans windje. … Lees verder »

Netwerkcafé in Ruygeborg

Nieuwkoop – Heb je je al aangemeld voor deze bijzonder interessante bijeenkomst op dinsdagavond 25 september om 19.30 uur bij de Ruygeborg Hoeve in Nieuwkoop? Een unieke kans voor organisaties en ondernemers die actief zijn in recreatie en toerisme. Je … Lees verder »

Najaars modeshow in Kaleidoskoop

Nieuwkoop – Er is een najaars modeshow van Wonderful Fashion op zondagmiddag 23 september om 14:30 in Kaleidoskoop. Het betreft een verrassende collectie van mooie damesmerken, nu uitgebreid met een size plus collectie en een nieuwe schoenencollectie. Verkoop is na … Lees verder »

Zaterdag Otterloop 2018

Nieuwkoop – De tweede editie van de Otterloop is zaterdag 22 september. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat nu want er zijn nog startplaatsen beschikbaar. De Otterloop is een wandeltocht voor jong en oud door prachtig natuurgebied van … Lees verder »

Faincy Fair in Kaleidoskoop restaurant

Nieuwkoop – In het restaurant van Kaleidoskoop is het woensdag 26 september van 13.30 tot 16.30 uur weer gezellig druk. Deze middag zullen er weer diverse activiteiten zijn waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. Wilt u een gokje wagen? … Lees verder »