Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Bedankt!

Bedankt, alle lezers , adverteerders en supporters van RTV Lokaal. Na een jarenlange periode u van informatie te hebben voorzien, valt het doek voor RTV Lokaal. Een einde aan de standaard weerberichten op maandag- en vrijdagochtend, een einde aan de … Lees verder »

Data afvalinzameling in 2019 bekend

Nieuwkoop – De afvalkalender van Cyclus is weer opgesteld. Groen, grijs of anders, u vindt het allemaal op de gemeentelijke website. Vrijwel alle activiteiten inzake de afvalinzameling staan op de afvalkalender. Dit jaar is de PMD (verpakkingen, blik en drinkpakken) … Lees verder »

Niet in het riool

Nieuwkoop – De gemeente wijst haar inwoners er op om geen vet of olie in het riool te gooien. Juist in deze tijd van (eenmalig) oliebollen bakken, kan je weleens niet weten wat je moet doen met het overgebleven vet. … Lees verder »

1 euro voor 2 kerstbomen

Nieuwkoop – 50 cent voor een ingeleverde kerstboom. Op woensdag 9 januari krijg je voor 2 kerstbomen 1 euro. Archieffoto inzameling kerstbomen Via de gemeentelijke website worden de inwoners geattendeerd op het feit dat kinderen weer kerstbomen mogen inleveren. Zij … Lees verder »

Leo van Klink in Ter Aarse bieb

Ter Aar – In ‘De Bibliotheek’ in Ter Aar is weer een nieuwe expositie te bezichtigen. Dit keer is er werk van de Nieuwkoopse schilder Leo van Klink te zien. Herkenbaar eiland in Langeraarse Plas (werk  Leo van Klink) Een … Lees verder »

Van oud en grijs naar nieuw en fris

Regio – Oudejaarsdag grijs en nevelig, een droge jaarwisseling en een frisse, misschien wel natte Nieuwjaarsdag. Vanochtend (maandag en Oudjaarsdag) lijkt het een grijze en nevelige dag te worden, maar in de loop van de dag weet de westenwind een … Lees verder »

Bridge clinic Nieuwkoop

Nieuwkoop – Bridgen is leuk en veelzijdig. Wilt u ook weten wat bridge inhoudt en of het ook iets voor u is? Kom dan naar de clinic van Bridge Club Nieuwkoop op dinsdag 8 januari om 19:45 uur in Zalencentrum … Lees verder »

HBV heeft bestuurders nodig

Nieuwkoop – De Huurders Belangen Vereniging (HBV) heeft bestuursleden nodig. Dat bleek o.a. tijdens de ledenvergadering op woensdag 12 december. In De Rank werd donderdag 12 december de algemene ledenvergadering van de HBV gehouden. De HBV vertegenwoordigt circa 1.200 huureenheden … Lees verder »

Oriënterende Bijeenkomst HAP

Nieuwkoop – In het gemeentehuis te Nieuwveen is donderdag 10 januari van 20-22 uur een oriënterende raadsvergadering over de ontwikkelingen van huisartsenposten. Het gaat 10 januari over de ontwikkelingen bij de huisartsenposten en de spoedeisende hulp in de regio en … Lees verder »

Kinderbijbelclub bij De Zudde

Kom ook naar de KinderBijbelClub. Elke 2e woensdag van de maand is er club. De eerstvolgende keren zijn D.V. 9 januari en 13 februari. Tijdens de clubmiddag kun je spelen in de speeltuin, gaan we zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, … Lees verder »