Bekijk hieronder de gevonden resultaten. Of vul hierboven een andere zoekterm in.

Zomertour Bravoure Cirque Moustache

Leimuiden – Cirque Moustache reist dit jaar alweer voor de zesde keer door Nederland voor een zomertour. Leimuiden (locatie Straat-hof) wordt op 21 en 22 juli aangedaan. Een groep enthousiaste artiesten brengt ook dit jaar een nieuwe energieke familieshow, genaamd … Lees verder »

Boer doet het zelf

Zevenhoven – De vrijwillige brandweer kreeg woensdag 18 juli 2018 rond het middaguur de melding dat er een dier te water was geraakt langs de Oude Spoorbaan. De Operationeel bevelvoerder (OB) van kazerne Nieuwveen heeft niet zijn mannen/vrouwen opgetrommeld, maar … Lees verder »

Nog 3 weken “costa del cel” tegoed

Ter Aar – De politie heeft donderdag een man aangehouden, die nog 22 dagen gevangenisstraf tegoed had. Bij de vrachtwagenparkeerplaats in Ter Aar controleerde de politie donderdag drie personen die zich verdacht ophielden. Een 34 jarige man bleek nog een … Lees verder »

Sport en spel met Buurtsport

Nieuwkoop – Buurtsport Nieuwkoop heeft houdt een paar leuke activiteiten in de zomervakantie. Buurtsport is te vinden op Ladderhaak 3 (bij de scholen). Op dinsdag 24 juli (10.00 uur) wordt de gymzaal een soort legerbasis, want deze ochtend kan de … Lees verder »

Voortgang IKC Sporthal Ter Aar

Ter Aar – Het voorlopig ontwerp IKC Sporthal Ter Aar en het concept masterplan openbaar gebied is op 9 juli aan inwoners gepresenteerd. Een eerste schets en inmiddels is al bekend dat de sporthal 3 meter dieper in de grond ligt Architectenbureau De … Lees verder »

Geen John v.d. Loo toernooi

Zevenhoven – Het John van der Loo toernooi zal dit jaar geen doorgang vinden, zo staat op de website van SV Zevenhoven te lezen. Vanwege de finaledag van het RTV Lokaal en verschillende festivals kan SVZ geen teams bij elkaar … Lees verder »

Brandweer op pad door bladblazer

Nieuwveen – De vrijwillige brandweer is dinsdag17 juli uitgerukt, omdat een bladblazer binnenshuis werd gebruikt. Dinsdag 17 juli 2018 kwam rond 11:25 uur een brandmelding vanuit gebouw Ceder op Landgoed Ursula te Nieuwveen. Het alarm werd veroorzaakt door het gebruik … Lees verder »

Zomerzonnetje blijft nog even

Regio – In het weekend zijn er meer stapelwolken en wordt het 22-28 graden. Zaterdag is er zelfs kans op een bui. Volgende week gewoon weer lekker zonnig en temperaturen van 25-32 graden. Vandaag, vrijdag, start de dag met wat … Lees verder »

Zevende dorpsplan overhandigd

Nieuwkoop – Theo de Boer, voorzitter van de dorpsraad in oprichting Zevenhoven en Noordeinde, heeft op 11 juli het eerste dorpsplan aan wethouder Bernadette Wolters overhandigd. Het dorpsplan is opgesteld voor en door inwoners. Het college geeft in september een … Lees verder »

Op pad met Natuurmonumenten

Nieuwkoop – Vanaf het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten aan de Nieuwkoopse Plassen worden ook in de zomervakantie regelmatig vaarexcursies georganiseerd voor jong en oud. Oude tijden herleven: Maak kennis met oer-Hollands laagveengebied, geniet van de zonsondergang in een kano of ga … Lees verder »