150e film bij start theaterseizoen

Nieuwkoop – Theater Kaleidoskoop opent het nieuwe theaterseizoen op vrijdagavond 14 september feestelijk met een prachtige film: de 150e sinds de start van Filmhuis Kaleidoskoop.

Het wordt de in 2018 met vele Oscars bekroonde film ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’. De film gaat over een moeder die het verdriet over haar vermoorde dochter in dikke zwarte letters (op billboards) een stem probeert te geven. Een indrukwekkend misdaaddrama, dat verlies, woede en (wan)hoop op een duister komische wijze de revue laat passeren. Aanvang: 20.15 uur. Een kaartje kost: € 7,50.

Marco de Hollander

Op zaterdagavond 15 september zet de Ter Aarse volkszanger Marco de Hollander de theaterzaal op zijn kop met zijn muziekvoorstelling ‘Leef je Droom’. Aanvang: 20.15 uur. Kaartje: € 17,50 (inclusief consumptie).

Muziekcafé

En op zondagmiddag 16 september start het nieuwe seizoen Muziekcafé’s met de band ’50 Something’. De band speelt gezellige muziek met een jazzy stijl en wat easy listening. Ella Fitzgerald, Randy Crawford, Stan Getz e.a. komen langs, maar de muzikanten spelen ook modernere nummers van o.a. Sting, Tom Jones en George Michael. Entree is gratis.

Kortom: het wordt een mooi openingsweekend van Theater Kaleidoskoop met voor elk wat wils! Adres: De Verbinding 2, Nieuwkoop.

Meer informatie en/of reserveren kan via www.theater-kaleidoskoop.nl of kom vanaf 3 september naar de kassa op de maandagmiddagen tussen 13.00-15.00 uur.