22e beachvolleybal Leimuiden eind augustus

Leimuiden – De 22e editie van beachvolleybal Leimuiden gaat zondag 26 augustus weer van start.

Beachvolleybal in voorgaande editie (archieffoto)

De inschrijving van de 21 teams was snel geregeld, alle teams van vorig jaar doen weer mee, de wachtlijst moet weer een jaar wachten. Alle sponsors doen ook weer mee, er zijn zelfs extra sponsors geworven, daarmee is de organisatie financieel weer ingedekt. Belangrijk, alle materiaalsponsors doen weer mee, Ron de Rijk met materiaal, Betonfabriek Gebr Langhout voor het zand, volleybalvereniging Setumup voor de wedstrijdleiding en arbitrage, mooi waarin een dorp elkaar kan helpen.

Op zaterdagmiddag begint de stort van 220 kub zand, wat met 4 vrachtauto’s wordt gedaan, zondag 26 augustus starten om 10.00 uur de wedstrijden. In 3 poules, gebaseerd op de resultaten van de afgelopen jaren, wordt gestreden om de 1e prijs en promotie en degradatie. Volleybal staat bovenaan, maar vooral de gezelligheid. Leimuiden ontmoet elkaar jaarlijks op het dorpsplein, dat is het hoofdmotto. Voor de kinderen veel vertier, springkussens, kinderschmink, clown Hoki Poki (met in de middag 2 voorstellingen), een stormbaan van 26 meter lengte! Om 17.00 uur is er een heuse finale tussen de nummers 11 en 2 van de A poule, daarna begint de afterparty.

DJ Twan trapt daarin af, onderbroken door de prijsuitreiking, om ca. 19.00 uur is er een live optreden van feestzanger Peter Loree. In de tussentijd ruimen vrijwilligers het plein weer op, om ca. 21.00 uur heeft dat plein dan ook weer zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad.