SeniorWeb terug in Nieuwkoop

Nieuwkoop – Na een korte afwezigheid in Nieuwkoop is SeniorWeb weer helemaal terug. Onder de paraplu van Theater Kaleidoskoop wordt nu samengewerkt om om ouderen mee te laten doen op het digitale vlak. De inloopochtenden zijn inmiddels weer gestart, de cursussen en workshops beginnen in januari.

seniorweb-580x272

Voor senioren, door senioren
Senioren zijn zeker in staat om mee te komen in de digitale wereld, maar hebben vaak een zetje in de rug nodig. In het Leercentrum in de Kaleidoskoop zijn uitsluitend senioren-vrijwilligers actief. Zij helpen leeftijdgenoten stap voor stap digitaal wegwijs te worden. Zo kan iedereen het gemak en het plezier van de digitale wereld ontdekken.

Landelijk
SeniorWeb is een landelijke vereniging zonder winstoogmerk. De vereniging vindt de digitale samenleving een onmisbaar onderdeel van het leven van senioren. Het is haar missie senioren het gemak en plezier van de digitale wereld te laten ontdekken. De combinatie van informatie, educatie en hulp maakt SeniorWeb uniek. Met 150.000 leden, 3.050 vrijwilligers, een drukbezochte website (ruim 11 miljoen bezoeken per jaar), computerhulp (via internet, telefonisch en aan huis) en 425 leercentra in het hele land brengt SeniorWeb de digitale wereld en senioren dichter bij elkaar.

Computer-inloop op 11 december
Heeft u vragen over het gebruik van uw computer, laptop, tablet, iPad of mobiele telefoon of de software en apps op uw apparaat? Kom naar de Computerinloop.
Wanneer: 11 december, 13.30 uur
Waar: Kaleidoskoop, De Verbinding 2, 2421 EX Nieuwkoop
Kosten: € 3,-

Aanmelden cursussen en workshops
In januari wordt een start gemaakt met het aanbod aan cursussen en workshops. De organisatie inventariseert de behoefte van de senioren in Nieuwkoop. Wanneer u interesse heeft kunt u contact opnemen met SeniorWeb Nieuwkoop via seniorweb.nieuwkoop2017@gmail.com, of telefonisch met ambassadeur Albert van Driest via 06 122 55 133.

Op de website www.nieuwkoop.seniorweb.nl is actuele informatie te vinden over het cursusaanbod en kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.