Aapje en dierproeven

De Erasmus universiteit heeft met succes een muis weten te verjongen. Wat een geweldig nieuws.Niemand klaagt dat het dierproeven zijn.

Aapje

Je zal maar biologisch 80 jaar zijn en ineens gaat je haar weer groeien en bespring je de vrouwtjes weer. Aapje kan niet wachten tot het moment dat ze van muizen naar apen gaan met uitproberen, want aapje krijgt ook al kale plekken in zijn vacht.

Als mensen zich al mochten aanmelden dan zou het stormlopen. Hier zou een geslaagde 1 april grap achter kunnen zitten. De technische universiteit Eindhoven is nu bezig een stadsbus te laten rijden op mierenzuur. Wees gerust daar is geen intensieve mierenmelkerij voor nodig. Sterker nog er is geen dierproef aan te pas gekomen, het mierenzuur bracht de ontwikkelaars op een idee. Met Water, CO2 en elektriciteit is een mierenzuur brandstofcel te maken voor motoren, zonder een spoortje van milieubelasting. De oplossing voor onze problemen met gas en oliewinning. Geweldig nieuws dus. Laten we eens kijken wat we van de Paashaas kunnen leren.

Aapje