Aapje en Kerststress

Tientallen advertenties en folders gezien en ook nog een happerij op het Kennedyplein, maar wat gaan we nu eten met de Kerst?

Aapje

Van Kerst reces naar Kerststress. Het zijn 4 kerstdagen. Jeetje hoe kom je die door? Wie van de familie  komen er allemaal eten, wie moest er lactose vrij en wie gluten vrij en wie was vega, en wie  lustte  geen spruiten en wie vond zo’n kalkoen met gespreide poten een onsmakelijk gezicht. Wat doen we met Oma en wat met hier en daar nog een ex partner   en kinderen van een andere partner. Hoeveel kunnen er om tafel zitten, heb ik wel serviesgoed genoeg?
Zelf alles maken, of het kant en klaar bestellen of  maar een menu reserveren bij een van onze lokale restaurants?

Zoveel stress is niet goed voor Aapje.

Toch maar even bij de psychiater op de bank gaan liggen om te ontstressen.  Aapje doet gewoon dit jaar niet mee aan die overvloed, beeldt zich in, weer terug in Afrika te zijn. Dus de ene dag een kommetje rijst, de ander dag niets en dan weer de volgende dag wat coca bladeren en dan misschien toch nog de magere kip slachten.

Aapje wenst u veel succes met de voorbereiding van het kerstmaal. Volgens marktanalyses geven we dit jaar weer meer geld uit aan eten. Welnu, eet u maar lekker door. Aapje slaat dit jaar over. Fijne Vreetdagen!

Aapje