Aapje en Oprotten

De hele Tweede Kamer liep te hoop tegen Premier Mark omdat hij heel bewust oprotten had gezegd en het niet wilde terugnemen.

Waar moet je eigenlijk heen als je geen dubbele nationaliteit hebt. Dus oprotten is gewoon naar je eigen huis gaan en je even er niet verder mee bemoeien.

Koning Willem Alexander riep jaren terug “de Nederlandse pers moet oprotten”. Toen greep zijn moeder direct in. De pers is daarna weer naar huis gegaan om hun stukjes uit te werken. En WA ging verder met voetballen in de Koninklijke tuin. Misschien heeft hij nog een draai om de oren gehad.

In Zomergasten liet onze Mark zien dat hij nog veel bij zijn moeder over de vloer komt, hij gaat er eten en wellicht brengt hij er ook zijn wasjes. Laat de moeder van Mark haar gezag maar laten gelden.

“Mark thuiskomen en spoel je mond met een stukje zeep. Die straattaal hebben wij je niet geleerd. Stop ook maar om die straatkinderen nog iets te leren op die school als je er deze lelijke woorden oppikt.  Je hebt toch niet oprotten gezegd tegen die jonge dames die graag met je willen afspreken.  Je bent een ondeugend jongetje die de boel opstookt, foei!”

Aapje

aapje