Aapje houdt van stevig doorpakken

Aapje brengt vandaag een zevenklapper. Zeven tips, want Aapje houdt van doorpakken.

1. De discussie over orgaandonatie loopt vast. Aapje stelt voor als je niet geregistreerd staat als orgaandonor, dan mag je ook geen orgaan ontvangen als je het nodig hebt. Nabestaanden hebben er niets mee te maken. Die krijgen al ruzie over de verdeling van het tafelzilver. Zij moeten er buiten blijven.

2. De opkomst bij verkiezingen loopt terug. Aapje stelt voor om verkiezingen af te schaffen en iedereen van 18 jaar en ouder moet lid zijn van een politieke partij. Je mag eens per jaar wisselen van politieke partij, weten we altijd hoe de peilingen er voorstaan. Of nog beter, elk jaar moet je het lidmaatschap bewust verlengen zoals bij Microsoft en virusscanners.

3. Het lukt niet om minder vlees te gaan eten en al die dieren belasten direct en indirect het milieu. Aapje stelt voor dat iedereen een koe, een varken en een kip adopteert en dat je moet instemmen als het dier naar de slachter gaat. Dan blijven meer dieren leven en wordt de voedselketen vertraagd.

4. Het blijven autorijden op fossiele brandstof is eigenlijk ook niet goed. Aapje stelt voor dat je verplicht moet deelnemen aan medische proeven over fijnstof en uitlaatgassen. Zo niet, dan mag je de weg niet op.

5. Als je toch wel op aardgas wil blijven stoken dan stelt Aapje voor dat je ook een Groninger tot vriend benoemt en 2 x per jaar daar op visite gaat. En dat wordt aangetekend in je paspoort.

6. En nu voor Raarmeer: Als je vindt dat de eigen winkels moeten blijven dan stelt Aapje voor dat je een app laat installeren in je auto, die op zaterdag tussen Raarmeer en Alphen steeds roept dat je moet omkeren.

7. Als je vindt dat in Raarmeer die politieke mastodonten zoals Pien, Berry, Kees, Guus, Leo , Marco, Jan H etc. maar eens moeten stoppen dan stelt Aapje voor het Koetshuis als rusthuis voor deze politici te reserveren. Kunnen ze daar nog lekker doorgaan om elkaar verbaal vliegen af te vangen.

Als u nog andere problemen ziet meldt ze bij RTV lokaal
PS Het gaat goed met Hermien ze was blij met de steun uit Raarmeer.

Aapje