Aapje krijgt ontslag

Zal je net zien vlak voor Kerst wordt je ontslagen per net voor de jaarwisseling. Nog geprobeerd, met een geel hesje aan, om een gesprek met de RTV Lokaal bazen te regelen maar niets hielp. Geen opzegtermijn, geen Kerstpakket, geen eindejaar bonus, gewoon we stoppen.

Er is geen behoefte meer aan wat beschouwende en kritische waarnemingen. Kom op trouwe lezers kom in opstand. Ook in Raarmeer wordt de persvrijheid beknot, geen columns meer over onze Raad en Burri. Wat een armoede!

Wat gaat u van Aapje allemaal missen in 2019? Bijvoorbeeld het verzet in Ter Aar over de Vomar en de onveilige verkeerssituaties, de blokkade op de Hollandsche kade tegen de bouw van een huis in het natuurgebied, de uitslag van de Provinciale Staten die Rutte III doet wankelen. Geen kritische beoordeling van de kandidaat die onze Burri ( na zijn tweede termijn) gaat vervangen. Wordt het een kwartiermaker voor een fusie met Alphen?

Wie kan u nu nog helpen om het politieke spelletje voor de Bühne te doorzien. Wie laat er nu nog licht schijnen op duistere zaken? Ontslag op het moment dat we het feest van het licht vieren, nou het blijft donker!

Beste lezers, als u succes heeft met protesteren dan kom ik terug. Maar voor nu: Adieu, u kunt Aapje vinden bij het opvangcentrum van Stichting Aap. Misschien kom ik op 2 januari nog even luisteren naar Thomasvaer en Pieternel.

Een laatste groet,

Aapje