Aapje namens collega Otter

Hartelijk dank voor de concrete plannen voor 3 tunneltjes onder de weg door.

Aapje
De weg gaat 3 weekenden dicht. Het zal nog wel wennen zijn om die tunnels te vinden. Maar het is een betere oplossing dan het idee voor een reflecterende halsband. Het kost wel wat geld maar dat wordt hopelijk snel terugverdiend met de Otter merchandising.
Jullie hebben nu al de Otterloop, mijn portretrechten zijn al doorverkocht aan de Haagse School , films van mij zijn te zien bij Natuurmonumenten. Die maken met de entreeprijzen werkelijk ongehoorde winsten.  De Horeca is met een speciaal menu uitgekomen.  Bungalowpark de Visotter die reclame maakt  “nu met een echte otter”.

Visotter, Otter (Lutra lutra), Otters (Mustelidae), Roofdieren (Carnivora), Zoogdieren (Mammalia), fauna, otter, roofdier, zoogdier - Natuurpark Lelystad, Lelystad, Flevopolder, Flevoland, Nederland, Europa, Natuurpark Lelystad

De otter staat symbool voor schoon water en stiltegebied, dat moet meer toeristen trekken. Maar die toeristen vliegen alleen maar over Raarmeer heen en maken volgens Guus, die zelf in een stiltegebied woont, te veel herrie.
Beter een otter bij je huis dan 10 vliegtuigen over je huis, zoals een nog niet bekend spreekwoord in Raarmeer luidt.

Aapje maakt zich pas zorgen als de Otter met oordoppen gaat lopen.

Aapje