Aapje ziet een nieuw dier in Raarmeer

U kent al Rekel de Vos en Aapje maar er is nu ook een Hyena
Wat? Ja, een aaseter in deze contreien.


De dreiging van de in aantocht zijnde supermarkt zorgt ervoor dat kleine winkeliers al bij voorbaat dood neervallen. Hun locaties zijn te koop aangeboden. De hyena hapt nog niet want de prijs is nog niet goed genoeg, ofwel de lijkgeur moet nog wat sterker worden. Wellicht wil de gemeente nog een toezegging weggeven, het heet hier niet voor niets Raarmeer.

De Raad van Raarmeer moet volgende week kiezen: Of het voor de Rechter brengen of een deal sluiten.

Bij een positieve uitspraak van de Rechter mag het dier verjaagd worden. Bij een negatieve uitslag blijft het dier in een buitenwijk c.q. net buiten de stadspoort en gaat daar zijn holen maken en mag het aan uitbreiding doen.

Bij een deal mag de hyena binnenkomen en de winkeltjes kopen en de maat uitzetten voor zijn hol, maar niet aan uitbreiding doen.
Later zijn we blij dat er nog wat foto’s bewaard zijn van hoe het was voor de besluitvormende raad van 18 oktober op het Lindeplein en andere pleinen in Raarmeer.

Oh ja, laten we ook een mooie groepsfoto van de Raad en College maken om later te weten wie verantwoordelijkheid droeg voor de genomen beslissing.

Aapje blijft voorlopig hoog in zijn boom zitten en houdt het overzicht op 21 mensen die proberen een rechte rug te houden.

Aapje