Aarlanden open tennistoernooi op geheel nieuw park

Ter Aar – Tennisvereniging Ter Aar verzorgt ook komend zomerseizoen het Open Aarlanden tennistoernooi. Het thema van de toernooiweek wordt Wintersport.

(archieffoto Aarlandentoernooi 2017)

Dat betekent een park aangekleed in Après Ski- / Wintersportstijl en een menu met een aantal echte wintersportgerechten.

Met een volledig vernieuwd park en een baan extra kan het niet anders dan een succesvol toernooi worden. Heel vertrouwd met de onderdelen enkel, dubbel en mix, op de niveaus 4 tot en met 8. De 4 tot en met 6-categorie is een open categorie (voor alle leeftijden), de 7- en de 8-categorie is voor 17-plussers.

Naast de vele wedstrijden wordt elke avond voor spelers en toeschouwers gekookt. Dit jaar is het zelfs mogelijk elke avond een 3-gangenmenu te bestellen. Verder is er een aantal loterijen en op vrijdagavond is de feestavond. Dit jaar wordt het een speciale feestavond, want er komt een zanger optreden, Marco Laros.

Altijd een gezellig terras vol tijdens het Aarlandentoernooi (archieffoto)

Meedoen kan, maar gewoon komen genieten van vele leuke tennispotten en gezelligheid kan ook. Inschrijven voor het toernooi kan via: www.toernooi.nl