Aarlanderveen in nacompetitie

Kamerik – Aarlanderveen is er niet in geslaagd om de titel in de vierde klasse C te veroveren. Men verloor met 5-2!

Om nog enigszins kans te maken op de titel moest met ruime cijfers van de thuisclub worden gewonnen. Men stond voorafgaande aan het duel weliswaar in punten gelijk met NSV ’46, maar het doelsaldo van de Noordenaren (+2)  was iets beter dan die van Aarlanderveen. NSV ’46 moest naar het, met alle respect, zwakke SPV en winst was haast wel zeker, de vraag was alleen met hoeveel.

Vandaar dat Aarlanderveen (veel) moest scoren en dat lukte in de eerste fase van het duel. Al  nel nam men een 0-2 voorsprong en liet men zelfs een drietal uittekende kansen aan zich voorbij gaan. De aansluitingstreffer van Kamerik viel geheel uit de lucht, geen reden voor paniek zou je zeggen, maar de “Veners” waren het ineens helemaal kwijt.

Zo erg dat men zelfs ging rusten met een 3-2 achterstand. Na de thee werd het er niet beter op en liep Kamerik zelfs uit naar 5-2. Dat was al erg genoeg, maar tot overmaat van ramp moest Jorn Poelwijk,  met twee maal geel dus rood, het veld vroegtijdig verlaten.  NSV won overtuigend en veroordeelde daarmee Aarlanderveen tot het spelen van de nacompetitie.

Dat gaat nog een zeer zware klus worden, van de acht deelnemende ploegen promoveert er slechts één. Men kan de borst dus nat maken.

Nacompetitie Aarlanderveen zaterdag 2 juni
Wedstrijdnr. Thuisclub vs Gasten
A LSVV ’70 Floreant
B Koudekerk Alphia
C Aarlanderveen SEV
D Oegstgeest Siveo ’60
Nacompetitie Aarlanderveen zaterdag 9 juni
Wedstrijdnr. Thuisclub vs Gasten
E WINNAAR B WINNAAR D
F WINNAAR A WINNAAR C
Nacompetitie Aarlanderveen zaterdag 16 juni
Wedstrijdnr. Thuisclub vs Gasten
G WINNAAR E WINNAAR F
Auteur: Adrie van Lith