Aarlanderveen komt op stoom

Linschoten – Aarlanderveen begint aardig op stoom te komen, weliswaar speelde men in en tegen Linschoten geen topwedstrijd, maar de volle buit ging wel mee naar huis: 1-4.

Logo SVA-new 370 pixels

Coach Arjen Linstra: “De eerste helft was van beide kanten erg rommelig. Wij speelden onnauwkeurig en te traag waardoor we te weinig doelkansen creëerden.” Toch namen de Veners, na een vlotte aanval, via Aziz el Bouazatti de leiding: 0-1. Vlak voor rust kwam Linschoten door een terecht toegekende strafschop langszij: 1-1.

Linstra: “In de rust een kleine omzetting gedaan, met elkaar afgesproken om met meer beleving en doorzettingsvermogen te spelen.” Dat vertaalde zich al snel in een tweede treffer, Karel.. vonniste onberispelijk vanaf de kalkstip: 1-2. Aarlanderveen bleef de betere ploeg, Aziz el Bouazatti haalde nog tweemaal uit en gaf daarmee de zege extra glans: 1-4.

Linstra: “Een rommelige eerste helft en een effectieve tweede waardoor we er terecht met de winst vandoor konden gaan. Tevreden over de uitslag maar het spel moet beter, aankomende week op de training volle bak aan de slag!“ Inmiddels is zijn ploeg opgeklommen naar de tweede plaats, op slecht twee punten van koploper NSV ’46 uit Noorden. Twee weken geleden bedroeg de achterstand nog acht punten!

Auteur: Adrie van Lith