Alpe d’HuZes team 21 x 21 houdt golfdag

Nieuwkoop – De dertiende editie van Alpe d’HuZes is dit jaar op 6 en 7 juni. Team 21 x 21 neemt voor de vierde keer deel aan het evenement. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen, is er op maandag 16 april een golfdag bij Golf & Country Club Liemeer in Nieuwveen.

Foto: Ted Barendse

De organisatie van de golfdag ligt in handen van Ted Barendse en Michel Schrok (zie foto) in samenwerking met De Heeren van Liemeer. De golfdag vindt voor de zesde keer plaats, voor het eerst bij de prachtige golfbaan Liemeer in Nieuwveen. Ted Barendse kijkt uit naar de golfdag: ”Wij zijn verheugd om de golfdag in Nieuwveen te organiseren. De samenwerking met De Heeren van Liemeer verloopt erg positief en volgens ons wordt het een schitterende dag. Wij nodigen golfliefhebbers vanuit de omgeving van harte uit om zich in te schrijven. Hiermee doet u een sportieve donatie op weg naar de top.” Na de ontvangst en het uitdelen van de scorekaarten, goody bag en lunchpakket vanaf 11 uur, wordt er vanaf 12 uur een 2 tee gestart. Na de ronde vindt een gezellige borrel plaats met prijsuitreiking. De dag wordt afgesloten met een dinerbuffet.

Aanmelden

 

De deelnamekosten aan deze golfdag bedragen Euro 200,00 per persoon. Voor vragen en om je aan te melden, stuur je een email aan teddybeer1962@hotmail.com of mls_1966@hotmail.com.

7 juni

De tien teamleden hebben als doel om op donderdag 7 juni 21 keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez te beklimmen. Het zijn: Ted en Petra Barendse, Margreet Vlasman, Martin Luten, Tineke Kuivenhoven, Elzo en Jitze Hoexum en Renata Haring. Ze vertrekken, onder leiding van teamcaptain Michel Schrok, op 2 juni richting Villard Reculas in Frankrijk. Maanden van training in Nederland komen goed van pas, want ongetraind fietsen in de Franse Alpen is bijna onmogelijk. Wilt u meer van het team of hun persoonlijke motivatie weten, kijk dan op https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/21×21. Uiteraard kunt u de deelnemers ook steunen via deze site.