Altior blijft prima acteren

Warmond – Altior begon voortvarend aan het duel in Warmond tegen Warmunda, binnen de drie minuten scoorde Mike Otto namens de Langeraarders de openingstreffer: 0-1.

Altior selectie -1- verkleind

Evenals vorige week zakte Altior daarna wat weg en gebeurde er gedurende een halfuur niet zo gek veel . Tot één minuut voor rust toen Ed van der Weijden het op zijn heupen kreeg, de aanvaller passeerde drie verdedigers of zij er niet stonden en leverde daarna een perfecte voorzet af op Mike Otto. De spits knalde de bal van dichtbij tegen de onderkant van de lat en kopte vervolgens in de rebound de bal tegen de lat en daarmee bleef het tot aan de thee dus 0-1.

Na de rust trok Warmunda fel van leer en behoedde goalie Jeroen Sassen Altior, met een prachtige reflex, van een tegentreffer. Aan de andere kant liet Marco Pellegrom zien hoe je wel efficiënt met een kans om gaat, de spits schoot vanaf de zestien schitterend raak: 0-2.

Nog gaf Warmunda zich niet gewonnen en toonde Jeroen Sassen, met een paar geweldige reddingen, zijn klasse. Het laatste half uur moest Altior terug, ondanks de 0-2 gaf dat de ploeg toch niet de broodnodige rust. Warmunda was een paar keer dichtbij de aansluitingstreffer, aan de andere kant had Altior vanuit de counter verder afstand moeten nemen, het bleef echter bij 0-2.

Auteur: Adrie van Lith
Foto bron: Altior