Altior helemaal op de weg terug

Langeraar – Altior is na de dramatische seizoenstart (uit vijf duels slechts drie punten) weer helemaal terug. De laatste vijf wedstrijden leverden het volle pond van vijftien punten op en omdat de koplopersmaar punten blijven verspelen is dat gat geslonken naar slechts drie punten.

Zondagmiddag bleek Leidse Boys absoluut geen partij voor Altior, na een ruststand van 3-0 schroefden de Langeraarders in de tweede helft het tempo nog verder op, leek het op een winst met dubbele cijfers af te stevenen, maar stokte de teller net voor de tien: 9-0.

“Ten opzichte van de eerste vijf wedstrijden zijn er nogal wat pluspunten. Ten eerste is de beleving weer helemaal terug, die liet te wensen over. Verder loopt de ziekenboeg geleidelijk aan leeg, toch een weelde als je jongens als Danny Pieterse en Tom van der Weijden op de bank heb zitten, daarmee zijn we niet alleen in de breedte sterker geworden, maar is er ook de broodnodige concurrentie, dat komt de groep alleen maar ten goede”, aldus coach Wouters.

Die overigens ook niet onder stoelen of banken stak zeer content te zijn met Mike Otto. “Mike ligt goed in de groep en laat bovenal spelers beter functioneren. Pept de zaak op en houdt iedereen wakker. We hebben de weg naar boven ingeslagen, na Defia (U); DIOS (T) en Bernardus (U) kunnen we een tussenbalans op maken. Ik heb er het volste vertrouwen in!”

Auteur: Adrievan Lith
Foto bron: Nic. van Smoorenburg