Altior klimt gestaag omhoog

Langeraar – Altior heeft het juiste spoor gevonden, de ploeg draait de laatste weken uitstekend, zondagmiddag moest GOL Sport er aan geloven: 6-0.

Coach Jan Wouters: “Wij zijn aan een prima reeks bezig,verleden week een prima partij in Woerden tegen VEP gespeeld, vanmiddag met hetzelfde team gestart, ik zag geen redenen om iets te wijzigen.” Wouters zag voor rust zijn team afstand nemen van tegenstander GOL Sport, Marco Pellegrom en Daan Oostdam zorgden voor een geruststellende ruststand: 2-0.

Overigens stond GOL Sport toen al met tien man, een kwartier voor rust kon een van de GOL Sport spelers met rood inrukken omdat hij de doorgebroken Marco Pellegrom vlak voor de zestien de vrije doorgang onreglementair voorkwam. De tweede helft liet Altior er geen gras over groeien, via Ed van der Weijden (2x); Mike Otto en de uitblinkende Marco Pellegrom werd het een afgetekende overwinning: 6-0.

Wouters: “Heel content met de overwinning, in de rust de jongens gecomplementeerd met het feit dat ze geen kans hebben weggegeven. Na de rust hebben ze het tegen de tien van GOL Sport prima uitgespeeld. Na de goede voorbereiding hadden we ronduit een slechte start, misschien dacht de groep “het wel even te maken” , maar zo werkt dat nu eenmaal niet in voetbal. Iedereen is zich er nu terdege van bewust dat er keihard gewerkt moet worden om resultaat te boeken!”

Na het verlies van koploper ASW is de ploeg weer helemaal in de race voor de prijzen en niet alleen voor een periodetitel, maar zelfs nu ook weer voor de titel. Natuurlijk zal Wouters dat nooit hardop prediken, maar de feiten zijn nu eenmaal zo, gelukkig doet Altior weer helemaal mee!

Auteur: Adrie van Lith
Foto bron: Nic. van Smoorenburg