Amaryllisbollenactie v.v. Sportief

Woerdense Verlaat – Voetbalvereniging v.v. Sportief uit Woerdense Verlaat is er weer klaar voor. Haar  jeugdleden en vrijwilligers staan te trappelen om de straat op te gaan om amaryllisbollen te  verkopen.

amaryllis-red-white

Het inkopen en oppotten doet de vereniging zelf, afgelopen maandag zijn alle bollen opgepot en staan daarmee klaar voor de verkoop. In 1976 is de vereniging ermee begonnen, men gaat dus al voor de 41e keer op pad. Men mag de actie dan ook gerust een traditie noemen, niet alleen voor de vereniging maar ook voor al die mensen bij wie men elk jaar weer aanklopt.  .

Van de opbrengt worden noodzakelijke materialen aangeschaft, de werkzaamheden aan het  clubgebouw en het onderhoud aan de velden ervan bekostigd, maar profiteert ook de jeugd, van de kleine gezellige vereniging ervan. Maandag 31 oktober gaat de verkoop van start en rekent men weer op uw steun!

Vanaf volgende week zullen de jeugdleden en de trouwe vrijwilligers in Nieuwkoop, Noorden, Woerdense Verlaat, Wilnis en Zevenhoven weer bij u aanbellen, waarbij u de keuze hebt uit kleine- en grote amaryllisbollen in de  kleuren: rood, wit, rood/wit en appelbloesem(roze/wit). De grote bollen kosten 5,50 euro en de kleine 3 euro.

Datum en dag Plaats en of woonwijk
maandag 31 oktober 2016 Nieuwkoop (wijk Maarten Freeke Wije/De Schepegaten)
maandag 31 oktober 2016 Wilnis
dinsdag 1 november 2016 Nieuwkoop (wijk Rietlanden)
dinsdag 1 november 2016 Zevenhoven
donderdag 3 november 2016 Nieuwkoop (Componisten/Schilderswijk)
donderdag 3 november 2016 Woerdense Verlaat
maandag 7 november 2016 Nieuwkoop (Bomen- en Vogelwijk)
maandag 7 november 2016 Noorden (De Kuil)
dinsdag 8 november 2016 Nieuwkoop (Vogel- en Oranjewijk)
donderdag 10 november 2016 Nieuwkoop (Buytenwegh)

Tussen 18.30 en 20.30 uur kunt u de verkopers verwachten

Auteur: Adrie van Lith