Ander jasje voor 50+toernooi

Langeraar – Het Strooplikkerstoernooi is bekend in de hele omgeving. Niet alleen om de gezelligheid maar ook om de prima organisatie en het spelniveau.

In die schaduw trekt ook al jaren het 50+ toernooi op de dag, de nodige belangstelling. Van overal weet men tennisclub Langeraar te vinden. Na vele jaren vindt een aantal leden van de vereniging dat het 50+ wat opgefrist moet worden. Dit dreamteam bruist van energie en wil graag voor het toernooi inzetten. Woorden als laagdrempelig, flexibiliteit, maatwerk en spektakel zijn aan de vergadertafel te horen. Daarnaast wel men nog meer op de gezelligheid, sportiviteit en ontspanning inzetten. Met een aantal nieuwe activiteiten moet dit absoluut haalbaar zijn.

Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheid om qua planning het dagprogramma meer aan te laten sluiten op het avondprogramma. Op die manier is er de hele dag wat te doen en te zien op de Langeraarse tennisclub.

Hoe het eindplaatje er uiteindelijk komt uit te zien wordt over een paar weken duidelijk.

De inschrijving voor het toernooi is inmiddels geopend. Op de volgende link https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=D646AFE7-58CE-48EC-85C1-AB9AC3BFA513HYPERLINK “https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=D646AFE7-58CE-48EC-85C1-AB9AC3BFA513&srmk=1”&HYPERLINK “https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=D646AFE7-58CE-48EC-85C1-AB9AC3BFA513&srmk=1”srmk=1  vind je het inschrijfformulier en de andere nuttige informatie.

Meer weten over de vereniging of over het Strooplikkerstoernooi 2018 kijk dan op de website van de vereniging. Deze is te bereiken via www.tclangeraar.nl