Arjen Linstra in de studio

Ter Aar – In de vijfde uitzending van De Kale Kenners ontvingen Eddy Van Vliet en Andre van der Voort vrijdagavond slechts één gast.

linstra

Links Arjen Linstra, rechts André van der Voort.

De prestaties van SV Aarlanderveen van dit seizoen werden onder het vergrootglas gelegd en doorgesproken met hoofdtrainer Arjen Linstra. Hij is voor het derde seizoen de eindverantwoordelijke bij de groenwitten van de jubilerende vereniging, die dit jaar vijftig jaar bestaat. Met Linstra maakten De Kale Kenners de balans op, zo tegen de helft van het seizoen.

De coach had het prima naar zijn zin en besloot om het tweede uur te blijven zitten om de overige clubs uit de gemeente Nieuwkoop nader te beschouwen. Zowel TAVV, Nieuwkoop, Zevenhoven, NSV ’46, Sportief, SV Aarlanderveen, Nicolaas Boys als Altior zijn elf wedstrijden onderweg en bezig aan een pittig seizoen. Waar de een bovenin meestrijdt om de prijzen moet de ander alle zeilen bijzetten om het vege lijf te redden. Lekker uiteenlopend met uiteraard de meningen van de heren die leuke gesprekstof opleverden.

In de volgende editie is Theo Leliveld er ook weer bij. Als gast ontvangen we dan Chris Snatersen, scheidend trainer van Sportief uit Woerdense Verlaat. Verder is er aandacht voor winters vermaak, zo vlak voor de feestdagen, in het tweede uur. Deze uitzending zal zijn op vrijdag 16 december vanaf 19.00 uur op RTV Hollands Midden.

Op de foto: André van der Voort met Arjen Linstra. Foto: Ed van Vliet

Auteur: André van der Voort
Foto bron: Ed van Vliet