Auto-inbreker aangehouden

Regio – De politie heeft een auto-inbreker aangehouden in Roelofarendsveen en zoekt slachtoffers ….!

In de nacht van donderdag op vrijdag controleerde de politie een 32-jarige man zonder vaste woonplaats die met wel heel veel tassen en koffers probeerde te fietsen. Omdat de man geen logisch verhaal had en bij controle bleek vaker betrokken te zijn geweest bij diefstallen, besloten de agenten de man aan te houden voor het vervoeren van inbrekerswerktuigen.

De man had diverse tassen en koffers gevuld met gereedschap bij zich. Tussen de goederen zat ook een zorgpasje op naam van een inwoner uit Oude Wetering. Bij controle op dat adres bleek dat er in de auto van de bewoners was ingebroken.

Gezien de hoeveelheid gereedschappen die de man bij zich had is niet uitgesloten dat hij in meer auto’s en/of schuren in Roelofarendsveen of omliggende kernen heeft ingebroken.

De politie vraagt dan ook om uw (bedrijfs)auto en uw schuur te controleren en als u merkt dat er is ingebroken dit te melden bij de politie. De spullen die zij in beslag genomen hebben willen ze graag terugbezorgen bij de rechtmatige eigenaars.