Auto-inbrekers gezocht en gevonden

Ter Aar – De politie Kaag en Braassem kreeg zondagochtend melding van een mogelijke auto-inbraak in de Bloemenstraat te Papenveer.

omgeving
Er bleek dat twee mannen in de auto van de melder hadden gezeten en bij het zien van hem wegrenden. Zij renden via de Bloemenstraat de Paradijsweg op. Meerdere politieagenten hebben de omgeving afgezet. In eerste instantie leverde dat geen resultaat op. Maar na een wat langere tijd hoorde een agent die op het Kerkpad stond wat stemmen vanaf een naastgelegen bosperceel komen. Achter een houtstapel werden twee verdachten aangetroffen die voldeden aan het eerder opgegeven signalement. De twee mannen, respectievelijk 26 en 36 jaar, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats werden aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Gouda.

Bij het wegrennen vanaf de auto had een verdachte nog een zwarte rugzak om, maar toen zij werden aangehouden niet meer. Ergens op de route moet dus de rugzak liggen en de politie is hier naar op zoek. Treft u de rugzak aan? Kom er dan niet aan en bel met het algemene politienummer 0900-8844.