Auto’s in de sloot

Zevenhoven / Ter Aar – Eerst lag gistermiddag een vuilniswagen in de sloot en later op de middag kwam er een personenauto, na een botsing, half in de sloot.

auto sloot zhn
Op de Stationsweg in Zevenhoven is woensdagmiddag een vuilniswagen gekanteld. Niemand raakte gewond. Rond 13.00 ging het mis op de Stationsweg tussen de N231 en Zevenhoven, de chauffeur werd gestoken door een wesp in zijn gezicht en raakte de macht over het stuur kwijt. Vervolgens reed de vuilniswagen door de berm en kantelde in de sloot. De twee inzittende konden zelfstandig uit de wagen komen, één hield er wel een nat pak aan over.
Beiden werden in de ambulance onderzocht op verwondingen maar ze hoefden niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Later heeft een bergingsbedrijf, de vrachtwagen op het droge gehaald en heeft de brandweer van kazerne Nieuwkoop de wagen en ook het fietspad schoongespoten.

Geerweg

auto sloot geerweg
Rond half vijf diezelfde middag zijn twee voertuigen op de Geerweg met elkaar in boting gekomen en 1 voertuig kwam daarbij deels in de sloot. De calamiteitendiensten (incl duikteam) rukten massaal uit, maar uiteindelijk zijn alleen politie en ambulance ter plaatse geweest.
Over oorzaak en gevolgen is verder nog weinig bekend.

Foto’s  Dimitri Wisker