Badminton Club Nieuwkoop op dreef

Nieuwkoop – Op zondag 20 november hebben de drie seniorenteams van Badminton Club Nieuwkoop hun eerste return wedstrijden van de competitie gespeeld in thuishal de Steupel.

badminton

Het 1e mix team, dat in de 3e klasse speelt, kon de eerste overwinning van het seizoen laten noteren. Tegen BC Nieuwerkerk werd het 5-3. Dezelfde uitslag was er voor Mixteam 2, dat voor de gelegenheid voornamelijk uit de jongere garde bestond. Een derde 5-3 was er voor het herenteam, maar jammer genoeg voor de tegenstander….. het heren team kon dit niet voor elkaar krijgen.

De eerst volgende thuiswedstrijden zijn op zondag 11 december, vanaf 10:00 uur zullen er in de kleine zaal van sporthal de Steupel weer spannende partijen te zien zijn. Supporters zijn hierbij van harte welkom!

De BCN-jeugd gaat de komende weken op de training weer helemaal los tijdens de jaarlijkse pepernotencompetitie waarbij het de bedoeling is om zo veel mogelijk virtuele pepernoten te verzamelen. Deze kunnen op allerlei manieren verdiend worden: bijvoorbeeld als je blauwe sokken aanhebt, of je woont toevallig op nummer 12, maar je kunt ze ook zo weer kwijt raken. (wie er voor staat tijdens de wedstrijd, moet 3 pepernoten inleveren of aan je tegenstander geven als die kleiner is dan jij). Hier wordt door de jeugdleden al weken naar uitgekeken, want dit is een leuke afwisseling als training.

Auteur: Marloes Kranenburg