Bakker en De Vos rond de feestdagen

Nieuwkoop – De medewerkers van Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid wensen u een gelukkig en gezond 2019 met veel beweging!

Met de kerst en de jaarwisseling voor de deur is er weer even tijd voor bezinning, gezelligheid, lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. Ook bij Bakker & De Vos betekent dit dat er rond de feestdagen minder fysiotherapeuten aanwezig zullen zijn. Net als de meesten van u nemen ook een aantal van hen vrije dagen op en dat betekent dat er in die weken langere wachttijden kunnen optreden dan u gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

De praktijk is dus wel (beperkt) geopend en voor de FysioSport groepen geldt een aangepast programma. Sommige groepen gaan wel door en andere groepen vallen helemaal uit; dit wordt per groep afgestemd. Indien gewenst kunnen de sporters op de werkdagen wel individueel komen sporten maar informeer wel vooraf even wanneer dit mogelijk is.

In de eerste volle week van het nieuwe jaar draait weer het normale rooster. De meeste fysiotherapeuten zijn er weer en ook de FysioSporters kunnen weer actief aan de slag om de extra pondjes, opgedaan tijdens de feestdagen, eraf te trainen!

Prettige dagen gewenst namens het hele team!