Belangrijke start voor Nicolaas Boys

Nieuwveen / Ter Aar – Nicolaas Boys kan in de eerste wedstrijd na de winterstop direct haar borst natmaken. In Oegstgeest treft men ASC dat op de elfde plaats (is P/D) staat. Weliswaar is Nicolaas Boys, in tegenstelling tot vorig seizoen, de competitie uitstekend begonnen, staat het zes punten voor op ASC, maar mag men dit duel niet verliezen!

Voorbeschouwing Nic Boys-Altior verkleind

ASC komt dan niet alleen op drie punten van de Nieuwveners, maar ook Voorschoten ’97, Stompwijk en WVC hijgen de Nieuwveners in de nek. Winst brengt de ploeg in veilige haven, betere motivatie kan er domweg voor het team van coach Ludo Pistorius niet zijn.

Altior had een dramatische competitiestart, van de vijf duels gingen er vier verloren en werd er slechts één gewonnen. De ploeg van coach Jan Wouters herstelde zich echter knap en doet weer volop mee in de race om de titel. Zondag treft men in Langeraar het zwakke SVH , waar uit smadelijk van werd verloren.

Altior snakt dus naar eerherstel en die gaat er ook ongetwijfeld komen, men laat zich niet opnieuw door SVH het kaas van de brood eten. Benieuwd wat daarna de concurrentie er van gebakken heeft, de spanning in deze vierde klasse in om te snijden. Liefst acht ploegen zijn in de race voor de titel, het onderling verschil bedraagt slechts zes punten. Hoezo spannend!