Betere resultaten Moederdag

Regio – De Moederdag zit er weer op in diverse Europese landen. Drukke tijden in de bloemenbranche met wisselende resultaten. Soms kan het beter en daarom is er een eendaagse cursus op 19 juni.

Er is vooraf veel energie, tijd en geld in gestopt. Hoe kun je aan een retailer laten zien hoe het ultieme Moederdag schap eruit had komen te zien? is dit live opgebouwd met monsters, heb je een foto collage in elkaar geknutseld of heb je gebruik gemaakt van moderne digitale tools ?

Tijdens de eendaagse cursus category management leer je niet alleen praktisch aan de slag te gaan met category management maar ben je meteen op de hoogte van de laatste tools om de category manager op een professionele manier te informeren en te overtuigen. Kennis van de consument en retailer is daarbij van cruciaal belang.

Deze cursus maakt je ook een professionelere gesprekspartner en verhoogt je kans op succes bij de retailer. De 1-daagse cursus wordt gegeven op 19 juni in Aalsmeer en gegeven door experts Miranda Bakker en Lucas Jansen. Kijk voor meer informatie of inschrijven op de website van www.Floweracademy.NL.