Beweegtuin? Doe mee!

Nieuwkoop – Sinds het vroege voorjaar draaien de Beweegtuingroepen van Bakker & De Vos in het leuke parkje bij de Vaartsche Hoek. Er is nog plaats: hoe meer zielen………..hoe meer vreugd!

Bewegen is goed voor de gezondheid. Dat weet bijna iedereen. Alleen is het soms zo moeilijk om in beweging te komen en is een steuntje in de rug daarbij noodzakelijk. Misschien is meedoen met de beweegtuingroepen wel iets voor u!

Bij weer en wind, maar de laatste weken vooral met prachtig weer, wordt er ontspannen gewerkt in de Beweegtuin onder leiding van Inge Spanjaard. Op maandag- en donderdagochtend verzamelen de groepen om 10 uur en de training duurt tot ongeveer 10.45 uur.

Uiteraard worden de oefeningen afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemers en wordt er in de training gewerkt aan conditie, spierkracht, lenigheid en het evenwicht/balans. Echter, ook de gezelligheid onder elkaar is een belangrijk aspect van de training. Vandaar ook de mogelijkheid van het kopje koffie achteraf waarbij het gezellig napraten is en u misschien ook wel nieuwe mensen leert kennen.

Deelnemen kan altijd een keer gratis en vrijblijvend en als u het leuk vindt kunt u een 10-rittenenkaart kopen van 25 euro bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, aan de Vijverhof 1 in Nieuwkoop.

Opgeven is mogelijk bij Bakker & De Vos door even langs te lopen maar uiteraard kan bellen 0172-575261 of mailen info@bakkerendevos.nl  ook. Natuurlijk mag u ook spontaan een keer meedoen op de maandag of donderdagochtend. Tot dan!

beweegtuin-bakkervos