Bewolkt met soms motregen

Regio – De komende dagen trekken veel buien over het land en gaat de temperatuur omlaag. Daarbij kan het donderdag stevig waaien.

Vandaag wordt een onstuimige herfstdag. Er zijn veel buien met in de kustprovincies kans op onweer en de zon laat zich weinig zien. Daarbij staat een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind en aan de kust waait het hard met kans op zware windstoten. Ook in de avond en nacht blijft het onstuimig en nat. Het wordt 9 graden in het noordoosten tot 12 in het zuidwesten.

Vrijdag hebben we met 8-10 graden een normale temperatuur voor de tijd van het jaar. Het blijft wisselvallig met verspreid over het land buien, maar vooral in de middag kunnen we ook zon verwachten. De wind is afgenomen naar matig boven land tot (vrij) krachtig aan zee.

Zaterdag is het in de vroege ochtend met 3-5 graden fris en ‘s middags wordt het 7-8 graden. Er valt minder neerslag en af en toe schijnt de zon. De dagen daarna wordt het waarschijnlijk wisselvalliger met 9 tot 12 graden en vooral zondag een stevige wind.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg Weeronline dan op twitter en facebook.

regenachtigedagen