Boodschappen doen is soms geen pretje

In Raarmeer kregen de inwoners al een folder van Vomar in de bus, maar er is nog geen winkel!

Boodschappen doen is soms geen pretje, je waait van de weg en valt met je netje …. Een rijmpje uit een reclame. Dat zou op de Raarmeerse situatie kunnen slaan.

De Vomar wil het publiek vast lekker maken met scherpe aanbiedingen die toch niemand kan kopen omdat er nog geen winkel is. Is dit een strategie om het publiek alvast achter je te krijgen voor het geval de rechter er toch aan te pas moet komen? “ Edelachtbare die sloebers smeken ons om nu eindelijk een winkel te open, maar de gemeente wil het tegenhouden”.
De Jumbo is wel klaar en zo groot dat je de toegezonden plattegrond moet gebruiken om je boodschappen te vinden. De Vomar wordt nog groter. Door al die loopafstanden ben je gewoon te veel tijd kwijt. De oplossing ligt voor de hand, alles on-line bestellen en laten bezorgen. Even door denken, ja dan hebben we die hele grote winkels helemaal niet nodig. De bezorging vindt plaats van uit een magazijn ergens op een achteraf gelegen industrieterrein. Dit wordt variant E in het dossier Intratuin. Bouw een magazijn op Bovenland.

Aapje